9-те най-добри монитори за сърдечен ритъм да купят под $ 100 през 2018 г.

Мониторът за сърдечен ритъм е отличен фитнес инструмент, който ви позволява да тренирате в рамките на избраната зона за сърдечен ритъм. Екстри извън четенето на сърдечния ритъм включват хронометър, таймер за упражнения, часовник, настройваеми зони на сърцето с аларма и подсветка. Проверете дали можете сами да смените батерията или да я изпратите фабрично. Решете какво искате и пазарувайте за най-добрата стойност.

Тази каишка за гърди ще се свърже с вашия смартфон, GPS часовник, полярен приемник и др. Той също така ще се сдвои директно с Apple Watch. Той е съвместим с много фитнес приложения като Nike + Running, MapMyFitness, Runkeepr, Strava и Apple Health. Той има заменяема батерия. Това, което получавате, е само каишката, но това може да е достатъчно, ако имате приложение, което искате да използвате или вече имате приемник за китката.

Trainer Timex Road Trainer използва сензор за гръдния колан за максимална точност. Мониторът за китката е пълен набор часовник Timex Ironman. Можете да видите сърдечната честота с времето на деня и докато използвате хронограф и таймер. Той има минимална и максимална тревога за сърдечен ритъм , пет предварително зададени зони за сърдечен ритъм и зона за персонализиране. Харесва ми дисплеят с голям номер и нощни светлини. Може би защото използвах часовници Ironman в миналото, намирам Timex по-интуитивен и ми е по-лесно да навигирам дисплеите и менютата, отколкото аз с продуктите за мониторинг на пулса на сърцето. Часовникът е голям, но можете лесно да го носите и да го използвате като спортен часовник, независимо от функцията му за сърдечен ритъм .

Това е основният модел за полярните пулсомери. Полярният монитор за сърдечен ритъм FT1 ви позволява да настроите ръчно насочена зона за сърдечен ритъм с визуална и звукова аларма. Тя ви дава своя среден сърдечен ритъм по време на вашето упражнение и изминало време за упражнения. Харесва ми основните модели за тяхната лекота на използване, не е нужно да помните кой бутон да използвате за коя функция. Можете също така да го носите като часовник - той показва часа и датата. Изключително големи цифри са оценени. Той има фоново осветление за гледане след тъмно. Водоустойчивост до 30 метра (100 фута).

Красотата на тази батерия за проследяване на сърдечния ритъм с Bluetooth е, че не идва с монитор за китката, който ограничава какви данни можете да видите и използвате. Вместо това, можете да го използвате с вашия iPhone или съвместим телефон Android и устройства, които са Bluetooth Smart (4.0). Това означава, че можете да използвате приложението им Polar Beat или Endomondo, Runtastic и други съвместими приложения, като разширите това, което можете да направите с него. Той ще предава и на други полярни дисплеи за китката, които могат да приемат Bluetooth или Gymlink, включително и монитора за активност на китката на полярни контури.

Ремъка за гръдния кош или няма каишка за гърдите? Това е вашият избор с Sportline Duo. Той идва с монитор за сърдечна лента, или можете да вземете пулса си по всяко време, като поставите два пръста върху чиниите от двете страни на часовника. Часовникът ви позволява да зададете по-високи и по-ниски граници на сърдечния ритъм и показва време в зоната, над зоната и под зоната. Получавате непрекъснато показване на сърдечната честота и процента на максимума. Освен това, той е пълен набор от спортни часовници със задно осветяване, хронометър, интервален таймер и вграден крачкомер за оценка на разстоянието.

Този Поляр е стъпка нагоре от FT1 и FT2, тъй като включва калорийни калорийни разходи и по-графично показване на сърдечната честота. Той ще изчисли и сърдечната ви зона автоматично въз основа на вашата възраст. Тя спестява и показва 10 тренировки, а не една тренировка, показана от основните модели, плюс вашите текущи суми.Тя също има функции за гледане за времето на деня и датата. Но това не включва функциите за спортен часовник, като например хронометър или таймер за обратно отброяване, разделяния и т.н., каквито можете да намерите в моделите на Timex.

Този монитор за сърдечен ритъм има основните функции за показване на сърдечната честота в удари в минута и в проценти от максималния пулс. Можете да спрете тренировките си и да видите калориите, изгорени по време на тренировката. Той също така има функции за наблюдение на време, дата и аларма, както и хронограф хронограф функция. Той се предлага в мъжки и дамски варианти. Ремъка за гърдите за женската версия се вписва добре под гърдите и нямах проблем да поддържа контакт с кожата. Часовникът е удобен и показва данните в достатъчно голям брой за стари очи, плюс подсветка.

Този монитор за сърдечен ритъм ви позволява да зададете граници на целевата зона с горни и долни аларми. Той има хронометър и таймер за обратно отброяване. Вижте времето в зоната и изгорените калории. Той има голям LCD дисплей със светеща светлина, която е лесна за четене. Има батерия, която се променя от потребителя.

Сравни цените
Превенцията Magazine оценява предавателя си най-удобно. Това е модел на входно ниво, който ви показва сърдечната честота непрекъснато и времето на деня. Той идва с 5-годишна гаранция от производителя. Той разполага с батерии, заменяеми от потребителя, на предавател и часовник.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .