Petzl TacTikka Plus Преглед на LED светлини

Осветявайте ходенето си за нощни разходки или бягане

За нощни разходки с ходене без ръце или за бягане , този фар е от съществено значение. Той е лек, светъл и работи на 3 AAA батерии, които продължават 150 часа. TacTikka има четири LED крушки с три нива на яркост, плюс мигащ режим. Червената леща избутва, за да се използва, ако желаете. Можете да регулирате ъгъла на лъча и да регулирате фиксирането на фара върху главата, шапката или мотоциклета.

Този фар е първият ми избор за нощно ходене.

Характеристики на светодиодния фар Petzl TacTikka Plus

Професионалисти

Против

Експертна проверка

Фарът ви дава възможност за свободни ръце за нощно ходене или бягане. Носенето на фенерче е проблем за онези от нас, които използват интензивно ръчно люлеене. Фарът осигурява постоянна светлина, когато ви е необходима. Четирите светодиодни крушки използват малко количество сок, за да ви дадат много светлина, така че батериите ви са по-малко обемисти и издържат по-дълго, отколкото при стандартните крушки. Моделът TacTikka ви позволява да регулирате ъгъла на светлината, така че да достига до земята, където искате. Олекотеното го прави удобен за носене в продължение на часове.

Бях обезпокоен, че фарът няма да бъде закрепен само с един каишка, тъй като съм свикнал да нося фарове с кръстосана лента, която минава през главата. Но нямах никакви затруднения - Тактиката остана на място, без да се подхлъзне.

Носенето на фар ви прави по-видими през нощта , освен просто да запалите пътя си.

Подобрявате безопасността си, като носите светлина.

Други приложения за фар

Това е добър фар, който да ви е удобен за вашата тренировка, но също така може да искате да останете в автомобила си в случай на спешност. Никога не знаеш кога ще има разбивка и можеш да използваш фар. Да можеш да работиш без ръце на проблем е голяма полза.

Същото важи и за къщата в случай на прекъсвания на електрозахранването. Когато се появи буря, е страхотно да имате възможност за свободни ръце, за да се движите вътре и извън нея. Друга употреба е четенето през нощта в леглото, за да не нарушавате партньора си, като включите лампа. Това също е решение за четене на самолет, когато не искате да използвате светлината на въздушната възглавница.

Долната линия е, че един фар е много полезен елемент в различни ситуации. Един светодиоден фар има полза от дългия живот на батерията, така че да можете да го използвате в продължение на дни, а не само за часове. Ако нямате фар като част от нощни тренировъчни съоръжения или аварийни съоръжения, трябва да ги разгледате като Petzl TacTikka Plus. Поддържайте се на закрито или на открито.

Можете да намерите Petzl TacTikka в открити магазини като REI или Eastern Mountain Sports.