6-те най-добри компютъризирани крачкомери за закупуване през 2018 година

Преглеждайте данните за активността си на компютъра си чрез USB без смартфон

Проследявайте стъпките, разстоянието, изгорените калории и други данни с тези педометри, които можете да изтеглите на компютъра си или на личен уебсайт. Докато много от тях също се свързват с приложение чрез Bluetooth, все още има хора, които нямат съвместим с Bluetooth смартфон, iPad или таблет, за да синхронизират данните си по този начин. Можете да преглеждате диаграми с данни и графики и да видите как напредвате към целите си. Тези крачкомери могат да имат интерактивни функции, за да се свързват с други потребители или експерти, и могат или не да таксуват такса за абонамент.

Има пълен набор от устройства за проследяване на дейността на Fitbit . Можете да синхронизирате всеки модел на Fitbit с Mac или PC компютър чрез USB приемник и с мобилни приложения за iOS и Android. Онлайн и на приложението можете да проследявате вашите стъпки, да изгорите калории, да консумирате калориите си и да споделяте информацията с приятели. Модели, различни от Zip, също следят съня ви и най-новите модели ви дават възможност да придвижвате напомняния, когато сте седили по-голямата част от часа.

Charge 2 е актуален пълнофункционален модел, който има детектор за сърдечен ритъм, базиран на китката, и автоматично разпознава и следи тренировките и съня. Той се свързва с GPS на вашия смартфон, така че да можете да видите скоростта и темпото, докато се наслаждавате на тренировка за ходене.

Fitbit разполага и с йоновия фитнес часовник, който има вграден GPS, така че нямате нужда от смартфон, който да проследява скоростта и разстоянието ви на открито.

Футболната група на Garmin vivofit може да се синхронизира с компютър или Mac през USB приемник и също така ще се синхронизира с приложение за смартфони чрез Bluetooth. Той следи стъпки, разстояние и цял ден изгорени калории и също така показва времето на деня и датата като часовник за педометър . Ако искате да намалите времето за сядане, vivofit започва да Ви предупреждава след един час на неактивност с нарастващо червено движение. Можете да проследите съня си, както и дейността си. Той ще се свърже и с допълнителна гръдна каишка ANT за сърдечен ритъм, за да покаже сърдечната честота. Най-доброто от всичко е, че батерията му е с продължителност една година, така че няма да има досадно презареждане. В таблото за управление на Garmin Connect можете да видите статистическите си данни, да видите значки, спечелени за постиженията си, да се свържете с други потребители и да проследявате диетата си чрез MyFitnessPal.

Garmin vivosmart може да се използва и с USB синхронизация на компютъра или Bluetooth синхронизиране с приложението Garmin. Vivosmart има характеристиките, които се виждат на vivofit, но също така има известия за обаждания и текстове. Vivosmart 3 има детектор за сърдечна честота, базиран на китката, така че не е нужно да носите каишка за гърдите.

Полярният A370 има функции, които използват вашия GPS смартфон, но можете да го използвате и без смартфон и да синхронизирате данните си с компютър или компютър Mac чрез микро USB зарядния му съединител. Този часовник за китките на краката ви следи стъпки, калории и напредъка ви към ежедневната цел за работа. Той има сърдечен ритъм, базиран на китката, но можете да го свържете и с Bluetooth Polar сърдечен ритъм. Той е водоустойчив и ви дава персонализирана активност и упражнения. Той има усъвършенствана система за проследяване на съня. Полярният сайт ви позволява да настроите тренировъчна програма и да получите съвети за наставничество.

Този крачкомер с три оси Omron е много точен и има големи, четими номера. На стъпкомера можете да видите всички дневни стъпки, аеробни стъпки, разстояние, активни изгорени калории , стъпка (стъпки на минута) и час на деня. Просто премахнете крайната капачка и я включете в USB порт, за да изтеглите данните си, за да ги видите в таблото за управление на OmronFitness. Задайте цели, печелете значки и проследявайте фитнес заниманията си. Таблото за управление е елементарно, а само за цял ден съвкупности, а не за минута подробности.

Garmin Forerunner е пионерска китка, която работи с проследяващи устройства. Техните текущи модели проследяват стъпкомерите ви, активността и спите денонощно. Можете да синхронизирате данните си чрез USB кабел на вашия компютър или чрез Bluetooth към мобилно приложение. Forerunner 25 има вграден GPS за разстояние, време и скорост. Той има лента за придвижване, която ви сигнализира, когато сте неактивен. Можете да се свържете с ремъка за сърдечен ритъм, за да получите данни за сърдечната честота. Forerunner 35 включва детекция на сърдечната честота на китката.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .