7-те най-добри топки за упражнения за купуване през 2018 година

Завършете вашите тренировки с един от тези подбор

Никаква домашна фитнес зала не е завършена без топка за упражнения - известна също като йога, швейцарски, баланс или топка Пилатес. Надуваемите пластмасови топки са мултитаскинг. Не само можете да ги използвате в тренировки за укрепване и тонизиране на сърцевината си, но те също могат да ви помогнат с стречинг упражнения и ще направят движения (като дъски) още по-предизвикателни.

Те обаче не са само за тренировки. Упражняващите топки също могат да се удвоят като бюро и някои жени дори седят или скачат по топките по време на раждането като начин да облекчат контракционните болки. Тук, някои от топ топки упражнения на пазара.

Висококачествените топки за упражнения ще могат да се използват до години. Една от любимите е топката за упражнения URBNFit. Изработена от висококачествена PVC, топката е с нехлъзгава повърхност и е устойчива на падане до 2000 паунда. Той също така идва с бърза инфлация помпа, както и допълнителни щепсели и тренировка ръководство. Сферата URBNFit се предлага в различни размери (45 см, 44 см, 65 см, 75 см и 85 см) и се предлага в следните цветове: черен, син, зелен, розов, лилав, червен, сребърен и бял.

Много от упражненията, направени от PVC имат силна и обидна миризма, но рецензенти казват, че тази топка няма мирис, когато излезе от кутията. Хората също така казват, че топката е направена от дебел, здрав материал и че помпата е лесна за употреба, позволявайки на топката да се надуе бързо.

Ако това е вашият първи път с помощта на топка за упражнения, достъпната Live Infinitely топка за упражнения е чудесно място да започнете. Сферата е изработена от PVP материал без BPA и без латекс и поддържа над 2,200 паунда. Той идва с ръчна помпа, допълнителни въздушни щепсели и инструмент за отстраняване на клапани и има едногодишна неограничена гаранция. Но може би това, което прави тази топка да се отличава най-много е фактът, че покупката включва достъп до онлайн упражнения ръководства, за да помогне на начинаещите да научат как правилно да включи топката в тренировките си.

Рецензенти казват, че топката за упражнения Live Infinitely спомогна за подобряване на тренировките, а някои дори го използват като офис стол. Топката се предлага в пет цвята: синьо, зелено, черно, лилаво и сребро.

Ако се притеснявате, че вашата тренировъчна топка е в състояние да устои на вашите тренировки, отидете на топката Trideer. Изработен от изключително дебел, екологичен и хипоалергичен материал, той е един от най-големите топки за упражнения с плътност и може да издържи до 2,200 килограма налягане. Върху топката е включена помпа с бързо напомпване, както и две допълнителни въздушни запушалки. Изберете от разнообразие от цветове, включително красива мента зелена и аква синьо.

Хората, които притежават топката за упражнения Trideer, твърдят, че са изключително здрави и че неплъзгащата се повърхност означава, че топката остава поставена докато тренирате, дори и на дървени подове. Упражняващата топка идва с 30-дневен период на връщане без кавга, както и 12-месечна гаранция.

Хората, които заместват офисския си стол с топка за упражнения, често казват, че превключвателят подобрява позата си и спомага за облекчаване на болката в гърба, свързана с цял ден. Ако искате да размените стола си за упражняване топка, опитайте топката Vivora Luno. Балансираният стол разполага с дръжка, която помага за по-лесно носене, както и нехлъзгава хватка, която ви държи стабилна и безопасна по време на работа. Превъзходната PVC топка против издухване се предлага с избор на шенилна, кожена кожа от изкуствена кожа или олефиново покритие, което прави удобно седене, дори ако носите шорти или пола. Сферата работи добре в офиса, но може да се използва и за йога, пилатес и други упражнения.

Хората, които притежават топката за упражнения Vivora Luno, казват, че използването им на мястото на офис стол запазва ядрото си и ги принуждава да седят с по-добра поза. Топката се предлага в множество неутрални цветове, от дървени въглища до мрамор.

Големите топки за упражнения на място не са единствената възможност. Мини упражнения топки, които често се използват за Пилатес и йога, укрепват сърцевината, подобряват баланса и увеличават гъвкавостта. Предпазващият Pilates Mini Exercise Ball е изработен от устойчив на взрив, с ниска миризма PVC материал, който не съдържа обикновени фталати. В допълнение към тонизиращите тренировки, топката може да се използва за обратно рехабилитация.

Хората, които използват PreBody Pilates Mini Exercise Ball, казват, че малкият размер го прави идеален за пътуване (изпари го преди опаковането и след това надуйте топката, когато стигнете до местоназначението си). Един рецензент дори използва малката топка като гръбнака, докато седи.

Получете повече от тренировката, базирана на топката, като изберете продукт, който се предлага с нещо повече от топката, като например UR Superior Fitness Exercise Ball. Не само, че покупката включва 65 см PVC топка за упражнения, но също така получавате съпротивителни ленти и пръстен за стабилност (за да държите топката на място), която може да се използва за разширяване и увеличаване на вашите упражнения. Например, можете да седнете на топката и да използвате съпротивителните ленти за ръчни упражнения.

Рецензенти казват, че топката е добре изработена и че стабилизиращият пръстен може също така да намали шанса да се преобърне топката. Включеният плакат за упражнения осигурява вдъхновение за тренировки както за начинаещи, така и за фитнес плъхове.

Децата ще се побъркат за собствената си топка, а топката за упражнения с размер на дете също ще ви даде възможност да "изработите" с вас, като им помагате да изгорите малко енергия, докато изгаряте калории. Балансът 45 см Гайм Детс е най-подходящ за деца на възраст от 5 до 8 години и има ограничения за тегло от 300 килограма. Топката е снабдена с лесна инфлация и е налична в синьо, оранжево и сиво.

Рецензенти казват, че топката Gaiam е трайна и държи много подскачащи. Родителите също така казват, че топките правят големи столове за деца, тъй като те няма да оставят никакви драскотини на пода.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .