5 неща, които не трябва да казват на някой, който прави йога

Като студенти по йога ние работим, за да станем удобни в собствените си кожи. Част от това не е наистина грижа за това, което някой мисли за избора на начин на живот, включително и това, което трябва да се каже за игнорираните по въпроса за йога. И все пак повечето от нас все още не са толкова развълнувани, че не можем да бъдем раздразнени от нечувствителните коментари, които понякога идват по пътя ни. Ето пет неща, които НЕ трябва да кажа на хората, които правят йога, както и няколко бързи завръщания, които можете да използвате, ако се окажете в края на тези забележки.

1 - Не изглеждаш като човек, който прави йога

Westend61 / Гети изображения

Наистина ли? Какъв човек прави йога, в експертно мнение? Хипита, акробати, разпръснати, безмилостни? Този коментар преценява едновременно ученика по йога и цялата дисциплина на йога.

Няма "тип човек", който да прави йога. Йога се среща с всеки човек, където е, и може да предложи големи ползи на здраво затънали бизнесмени, спортисти, изложени на стреса майки и татковци и средни хора от всички ивици. Йога вече не е на ръба на нищо. Тук е точно в средата.

2 - Обзалагам се, че вашият съпруг / жена / сексуален партньор харесва това

Трябваше да отидеш там, нали? Докато има достатъчно доказателства, че йога може да подобри сексуалния си живот , наистина не е за да получите цялата Кама Сутра. Повечето от промените са на фино, вътрешно ниво и дори могат да бъдат по-умствени от физически. Освен това, измъкни ума си от спалнята ми. Ug.

3 - Не мога да правя йога, защото дори не мога да докосна пръстите си

Не мога да докосна пръстите си? Вие сте просто човекът, който се нуждае най-много от йога. Всички хора, които вече могат да се докоснат до пръстите си, са измъчвани от умовете си през 90-те минути, които прекарваме да докосва пръстите на краката ни в клас йога.

Там всъщност има минимално количество пръсти, докосващо се в повечето класове по йога и със сигурност не е предпоставка. Ние също така прекарваме много време, като разтегляме hamters по друг начин, така че един ден, в крайна сметка с много практика, ще можете да докосвате пръстите си. Също така: ремъци .

4 - Обичаш ли да се подушваш в една стая с джуниър-градус, докато някой мъж ви крещи?

Наблюдавахте ли нощна линия? Това е само Бикрам . Да, тя изглежда малко ядки, но много хора го копаят и ако не са много, много повече стилове на йога, направени при стайна температура, без никакви писъци.

5 - Покажете ни на столче / Handstand / Backbend / Crazy Arm Balance

Това най-често се случва в партиите. Може да бъдете изкушени, но не го правете. Публичните изяви на йога са под вас. Вашата йога се случва във вашето време, на вашия мат. Това не са циркови трикове. Също така, това е наистина добър начин да се нараните . Поканете хората, които искат да видят вашите асани в действие, да се присъединят към вас за клас понякога.

6 - Бонус: така ли ти харесваш, напълно в мир и просветени сега?

Не, все още работим върху това. Благодаря, че ми дадохте възможност да упражня подобрената си толерантност към коментарите без коментар. - Прецизирайте го.