По - добро от

Как магическият кръг може да подобри таза

Нека да изясним нещо: Мъжете и жените имат мускули на тазовия под , а много от тях могат да се възползват от познаването на някои упражнения на тазовия под. Жените често имат по-драматични проблеми с таза, отколкото мъжете поради бременност и раждане, но значението на тонизирания тазов под не може да бъде преувеличено за двата пола. Мъжете също се нуждаят от силен тазов под, а принципите на Кегелс работят както за мъже, така и за жени.

Както казва Мария Монахан в DVD-то си "Отвъд Кегелс" и нейното продължение, "Better Than Kegels", упражненията в тазовия етаж могат да ви помогнат да получите по-строга корема (особено долната част на корема), да контролирате инконтиненцията и дори да подобрите сексуалния си живот. Тазовият под е неразделна част от електроцентралата на Пилатес . Това означава, че тя работи в съгласие с множество други мускули, включително коремните , задните и гръбните мускули, за да създадат силно и ефективно движение.

Пилатес отива зад келгелите за таза

Кегел упражнения са били стандарт за упражнения за укрепване на тазовия етаж в продължение на много години, но защо да спрем там? Кегелс работи. Те са прекрасни, защото помагат на хората да се впишат в тазовия си под, може би за първи път.

Но Кегелс е изолиращо упражнение. Те не ви помагат да почувствате интегрирането на действието на тазовия под с други движения. Честно казано, някои от нас смятат, че и Кегелс е малко скучен.

Ами ако бихте могли да тонирате тазовия си под и някои други мускули като корема, глута и вътрешните бедра по едно и също време?

Упражненията на Мари Монахан за таза

В "Beyond Kegels" и "Better Than Kegels", Мария Монахан е събрала серия от упражнения за Пилатес, които с допълнителната съпротива на магическия кръг Пилатес активират тазовия под.

Разбира се, активирането на тазовия етаж има толкова много общо с внимание и намерение, колкото и всичко друго, но Monahan избра Pilates упражнения, които са много подходящи за да ви помогне да усетите активирането на тазовата част и как това поддържа останалата част от упражнението.

Двете DVD-та включват въвеждането, загряването и 10 упражнения. Упражненията са доста прости, а Monahan е отличен инструктор, така че не се колебайте да препоръчате това DVD на всеки, който е готов да посвети малко време и внимание на укрепването на тазовия си под.

Гледайте въведението, защото предлага ценни съвети как да активирате тазовата част. Упражненията се развиват от лесни до предизвикателни нива и отнема само 17 минути, за да ги направите всички - след като се справите с това.

Всички упражнения на тазовото дъно в тези DVD дискове използват пилатеския магически кръг, наричан още пръстен за упражнения, чудесно гъвкаво парче пилатес оборудване, което може да добави ново измерение към вашата тренировка. Прочетете, преди да купите магия за пилатес, преди да направите покупка. Можете да намерите разнообразие от магически пръстени на Amazon.

"Beyond Kegels" е преустановено, но актуализираната версия "Better Than Kegels" е достъпна на DVD и Amazon Instant Video.