Перфектната и бърза 5-местна стая за тренировка в стаи за малки помещения

Не всички са благословени с жилищата на Реалните домакини . Къщичките, малките къщи, апартаментите за обувки и хотелските стаи са по-вероятно да бъдат правило, отколкото изключението. Но само защото жизненото пространство се чувства малко като клетка за затвора, не означава, че не можете да взривите пътя си чрез трудна тренировка .

Адам Росанте, тренировка за тренировка по фитнес и знаменитост за CosmoBody, създаде тренировка за пет упражнения "Do It In Your Dorm Room" за безплатната фитнес услуга на YouTube, но наистина е идеална за всеки, който няма място в пространството. Независимо дали пътувате за бизнес или пътувате в една RV, всичко, от което се нуждаете за това, е здравият стол и около 15 минути.

Тренировката

Ако се чувствате особено мотивирани, продължете и направете цялата рутина два пъти за общо 30 минути работа.

1 - Въздушни крясъци

CosmoBody

Въздушните клекове ще укрепят краката и задника, като същевременно работят върху сърцевината ви. Не забравяйте да държите гърдите си повдигнати навсякъде. С други думи, не дръжте раменете си напред или не изтръгвайте торса си към пода.

2 - Плъзгащи жакове

CosmoBody

Pushup жаковете работят на сърцевината, абсорба, гръдния кош, раменете и трицепс, като същевременно добавят усилване на кардиото към рутината.

За да направите упражнението по-трудно, комбинирайте разделения жак с натискане, като правите натискане всеки път, когато скачате краката си, и още едно натискане всеки път, когато скочите краката си обратно към центъра.

3 - Българско разделено кресло

CosmoBody

Тази вариация на единия край на клеката предизвиква равновесието ви, като същевременно се насочва към вашите квадрицепси и глутети.

Дръжте гърдите си повдигнати и гледайте напред през това упражнение - не позволявайте на раменете или торсовете си да се гърчат напред или да се навеждат към пода.

4 - Кърли от бицепс

CosmoBody

Както бихте могли да си представите, столът бицепс стол се насочва към бицепса . Тъй като вдигате голям, нестабилен обект, формата е особено важна. Уверете се, че държите горната част на ръцете си близо до страните си и избягвайте наклоняването на тялото напред или назад, докато изпълнявате къдрянето. Движението трябва да бъде инициирано и контролирано само от вашия бицепс, а не от инерцията на тялото ви.

Ако по някаква причина имате необичайно тежък стол, напълнете раница или нощна торба с няколко книги за съпротива, вдигнете и спускайте, вместо това.

5 - Плоча на предмишницата

CosmoBody

Плочата на ръката действа дълбоко вътрешната ви сърце, която помага за подобряване на позата. След като завършите това упражнение, оставете го за 60 секунди, преди да карате по велосипеда още веднъж.