Упражнение съвети за зает работещи мама

Направете тренировка свободна борба

Когато имате една или две работа на пълен работен ден и трябва да се грижите за kiddos, вероятно не се чувствате като да упражнявате често. Когато имате престой, предпочитате да заспите, след което отидете за бягство. Прав ли съм?

Преди да се убедите, че нямате време или енергия за упражнения, помислете отново. Упражняването не ви изтича от личната енергия, то я подсилва и точно това се нуждаят от работещите майки.

Ако сте създали план за тренировка, ще бъде по-вероятно да го следвате. Когато имате план, ще знаете точно какво бихте могли да направите, ако имате определен период от време. Планът ще има настроен времева рамка и мотивираща цел, за да се стремите към това да ви излезе от леглото сутрин.

Така че нека да създадем план за упражнения, който трудно ще устои:

Създайте визия, която да ви мотивира

Защо упражнението е важно за вас? Дали ще остане в състояние? Отслабване на бебето тегло? Останете здрави, за да сте в крак с децата? Напишете тези въпроси надолу и помислете за каква мотивационна мантра можете да кажете, когато не искате да работите.

Как упражнението ви кара да се чувствате? Обичате това усещане след това и въпреки че сте уморени, вие също сте по-енергични. Може дори да се чувствате като Супер Жена и да обичате силата, която чувствате. Така че, когато се нуждаете от малко мотивация, помислете колко силно се чувствате след това. Намерете това видение, което ще запали искри в себе си и ще ви накара да се движите.

Какъв ще бъде крайният Ви резултат? Забравете идеалното тегло, което искате, и се съсредоточете върху това колко добре искате да се чувствате. Може би искате да сте в състояние да носите повече хранителни продукти на един или да можете да бягате толкова бързо, колкото и вашето малко дете. Когато не се чувствате като пускате маратонките си, помислете за вашето виждане, за да ви помогне да се облечете.

Запишете урока за специфични упражнения

Въпреки колко невъзможно може да се почувства, винаги има време за упражнения.

Преди да станете работеща майка, сте се радвали на дълги потни тренировки. Сега, когато времето ви е малко по-ограничено, е време да промените тренировката си.

Първо, планирайте, когато тренирате всяка седмица. Ако можете да упражнявате само два пъти на ден в продължение на 30 минути, това е по-добре, отколкото да не правите нищо. Кога можете да планирате конкретно упражнение? Ето няколко примера:

Когато установите вида на физическата активност, която искате да направите, може да предвиди най-доброто време за упражнения. Например, една ранна утринна събуждане може да се състои от лека йога, докато по време на почивка може да включва класа Jazzercise.

Стъпка 3: Задайте очевидна цел, която не можете да изчакате да достигнете

Започнете тренировката си усилено бавно и изграждане на предизвикателни рутинни упражнения, които се чувстват страхотно. Ако това е в бюджета си, работете с личен треньор, който може да ви помогне да облекчите пътя си в упражнения. След това купете календар, за да отбележите напредъка си, да го напълните със златни звезди, за да проследите обучението си за фитнес и да се чувствате като суперзвезда!

Ето някои фитнес цели, за които можете да се стремите:

Стъпка 4: Не е твърде трудно за себе си

Ако вие или Вашето дете сте болни или просто сте имали груб ден в кабинета, е добре да пропуснете един ден упражнения. Вашата цел е да имате време и енергия да упражнявате редовно. Не се заблуждавайте, ако трябва да пропуснете ден, стига да останете посветени на вашите цели. Помнете, че всичко е свързано със себе си.

Актуализирано от Елизабет Макгрори