11-те най-добри аудио изтегляния / компактдискове за пешеходни тренировки и музика за покупка през 2018 година

Темпо музика и аудио ходене тренировки може да помогне на мили полет от. Най-добрите аудио тренировки включват загряване и охлаждане на по- бавно темпо , а след това ви отвежда до темпото на тренировка . Можете да изберете музикален стил, който ви харесва, и треньори, които имат стила, който ще ви вдъхнови. Тези албуми и миксове са достъпни за изтегляне на iTunes, Amazon и други музикални сайтове или те могат да бъдат достъпни на CD.

Този енергичен микс от треньорите на популярната реалност "Най-големият губещ" е за 128 бита на минута. Трябва да се движите на неблагодарна , на писта или на тротоара. Ако сте начинаещ, това може да е малко прекалено предизвикателно. Можете да го потопите, да го изтеглите или да го запишете на компактдиск. Ако сте фен на шоуто и неговите треньори, можете да намерите няколко други големи смесени тренировки, включително още един кръг от Top 40 хитове, 80-те музика и "екстремни кардио" миксове.

Насладете се на две 30-минутни тренировки или ги съчетайте за една тренировка с ходене на тренировка Кати Смит. В него са включени ремикси от 40-те поп песни на Лени Кравиц, Гуен Стефани, Блек Ейед Пийс, Мадона, Принс, Ашли Симпсън и Евритмик. Тя е налице в iTunes или на CD.

Насладете се на ходене до оптимистична музика с тази лента, произведена от K2 Groove. Това не означава нищо, ако не е имало люлка. Ако това не ви "настрое" за ходене, е трудно да се каже какво ще бъде. Песните са от 75 до 123 удара в минута. Независимо дали си спомняте ерата на голямата група или сте млад, който харесва мелодиите, това може да бъде чудесен микс за ходене. Можете да намерите това на iTunes или на CD.

Присъединете се към светиите, за да идвате в тези евангелски мелодии. Скоростта е дръзка от 111 до 125 удара в минута. Това е добър избор за тези, които обичат евангелската музика и искат положително вдъхновение, докато тренират. Можете да намерите това на iTunes или на CD.

Вашето пътешествие със загуба на тегло може да започне само с лесна разходка на 1 мили. Лесли Сансоун ви стартира. Тя има популярна аудио и видео тренировка за разходка в дома. Можете да използвате този албум, за да марширувате в хола си или на открито или на неблагодарна. Този албум е налице на CD, iTunes или уебсайта му WalkAtHome.com. Ако откриете, че обичате Лесли, тя има много повече смеси за ходене на повече мили.

Този компактдиск е насочен към леко до умерено темпо и разполага с музикални хитове от 60-те години на миналия век. Той има загрявания и охлаждане преди и след тренировка от 60 минути пеша. Песните са насочени към ритъм от 116 до 122 удара в минута или ходене на скорост от 3.0 мили в час.

Ако се прибереш в епохата на дискотеката, ще се насладите на тази компилация от един час песни на музика, с подгряване, тренировка и охлаждане. Тунизи от оригиналните изпълнители включват "Disco Inferno" и "Le Freak". Налице е на CD. Музиката е настроена за сърдечен ритъм от 124 до 134 удара в минута или 4.0 мили / час.

Този компактдиск съдържа един час ходене на разходка, тренировка и охлаждане. Той е настроен за сърдечна честота от 122 до 126 удара в минута или 4.5 мили / час, което е бърз ход.

Лесли Сансоун ви кани да започнете да ходите на закрито или на открито. Това CD или касета за начинаещи (за тези, които са наистина старо училище) има 1.5 мили, 30-минутна тренировка. Ако искате трениране в допълнение към музиката, това е добър избор.

Насладете се на тази оптимистична смесица от музика от 60-те години на миналия век, която може да ви предпази от движението по неблагодарна или на открито. Песните са най-подходящи за бързо ходене или дори за джогинг. Можете да го намерите на CD.

WalkFit пешеходната програма с Кати Смит включва четири тренировки с увеличаване на дължина и интензивност. (Тренировка 1 е при 112 до 134 мин. / 3 мили / час. Тренировката 2 е при 120 до 140 мин. / 4 мили / час). Научете как да променяте хода си, темпото и ръката си.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .