Как да намерим работеща група

Ако винаги се управлявате от себе си, вие пропускате много ползи от груповото обучение , от стимулиране на мотивацията до подобряване на представянето в разширен социален кръг. Не сте сигурни как да отидете за намиране на хора, за да работят с? Ето някои организации, които да проверите и начини за намиране на работеща група или клуб в местната си общност:

1. Road Runners Club of America е национална организация на местни клубове за бягане.

Отидете на уебсайта си, за да откриете текущ клуб във вашия район. Повечето местни текущи клубове предлагат групови тренировки през седмицата и / или през почивните дни.

2. Работещи специални магазини : Много местни специализирани магазини предлагат групови тренировки, обикновено безплатно, които започват и завършват в магазина. Ако местният Ви магазин вече не хоства, питайте ги дали ще се интересуват от това да служат като място за срещи на участниците, за да започнат и да завършат пистите си. Шансовете са те да имат трудно време, казвайки не, на този вид свободен маркетинг и експозиция. Те дори могат да предложат да водят тренировка и тренировка.

3. Stroller Strides е фитнес програма, базирана на количка, която помага на мама на малките да се чувстват здрави, като ходят, бягат и работят с бебетата и малките си деца. Walking Strides е активен в 2 000 общности в САЩ, затова проверете уебсайта им за местоположение близо до вас.

4. Girls on the Run е трансформационна програма за обучение и фитнес за 8- до 13-годишни момичета.

По време на учебна програма те учат житейски умения чрез динамични уроци, базирани на разговорите, и се изпълняват. След тренировка в продължение на 10 седмици момичетата участват в състезание от 5 килограма.

5. Marathon Kids е организация, която със своя партньор Nike запознава децата с забавен и положителен начин, който ще ги постави на пътя за здравословен, физически активен начин на живот.

Проверете техния уебсайт, за да търсите клуб Marathon Kids в близост до вас или за информация как да започнете собствен клуб "Маратон Детски" в лагер, училище или у дома.

6. Програми за обучение на благотворителни групи : Ако искате да сте част от работеща група и да се върнете към добра кауза, потърсете програма за обучение на благотворителна група. Много организации с нестопанска цел предлагат групово обучение и покриват разходите за състезания в замяна на усилията Ви за набиране на средства. Най-големите програми с много места в страната включват екипа на Обществото по левкемия и лимфом, Фондация "Крон" и "Колит" на американския отбор "Предизвикателство" и Американското изследване на раковото общество.

7. Регистрирайте се за местно състезание по пътищата . Много състезания предлагат безплатни групови тренировки за регистрирани участници. Ако тренирате за определено състезание, проверете уебсайта на състезанието, за да видите дали има планирани организирани тренировки. Обучението с други хора за състезание ще ви помогне да останете мотивирани и да направите състезанието по-забавно, тъй като ще познавате други състезатели.

Започнете собствената си програма за бягане

Ако не можете да намерите вече съществуваща програма в общността, защо да не започнете свой собствен? Ето някои съвети, за да започнете.