Може ли протеин прах Помощ при отслабване?

Протеиновият прах не е предназначен само за бодибилдърите. Изчезна напълно! Това определено е добър начин да добавите протеин към вашата диета, но може ли да помогне и при загуба на тегло?

Как суроватъчен протеин може да намали теглото и мазнините

Един преглед на проучванията е установил, че замяната на някои от ежедневните ви калории със суроватъчен протеин може да намали телесното тегло и телесните мазнини.

Изследване от 2010 г. разкрива връзка между поглъщането на суроватъчен протеин и подобрената телесна композиция.

Тези, които ядат или пият суроватъчен протеин, губят тегло и намаляват телесните си мазнини.

И накрая, самият протеин - във всички форми, а не само на прах - е показал, че помага при загуба на тегло. Едно проучване установи, че диетата с високо съдържание на белтъчини може да увеличи метаболизма и резултатите в друг предполагаем протеин спомагат за подтискане на апетита.

Не е тайна, че протеинът ви помага да се чувствате пълноценно и няколко реномирани проучвания са установили, че това е полезно за отслабване. Протеинът е от съществено значение за цялостното здраве независимо от теглото. И докато журито все още не е наясно дали протеинът на прах е по-добър за загуба на тегло от протеина в някаква друга форма, ето някои от тях, които трябва да се имат предвид:

Така че, ако се борите да консумирате достатъчно протеини или искате да се промъкнете някои от любимите си въглехидратни храни, протеиновият прах е чудесен начин да го направите. Но помнете калориите! Унция протеинов прах има тенденция да съдържа около 20 грама протеин, но също така има около 100 калории. Това определено не е "безплатна" храна.

Някои прахове имат още повече калории, така че винаги четете етикети. И имайте предвид, че нямате нужда от цяла унция, за да добавите хубав тласък на протеин.

Включително протеин във вашата диета

Ето някои съвети как да включите протеинов прах във вашата диета:

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!