Текущи котировки от известни женски бегачи

Вземете вдъхновение с тези текущи котировки

Четенето на вдъхновяващи котировки от други участници може да ви даде голяма мотивация. Вземете вдъхновение да стартирате с тези текущи котировки от жените участниците:

Шалан Фланаган, американски олимпийски маратоньор:

Гети изображения Спорт
- Ако имате смелостта да се провалите, тогава имате смелостта да успеете.

Грейт Уайт, деветкратния носител на маратона в Ню Йорк:

"За всяка лента за финална лента се разпада бегач - пълна с настроенията на тълпата и щракването на стотици камери - има часове на трудна и често самотна работа, за която рядко се говори."

| Повече ▼

Жоан Беноа Самюелсън, победител, първият женски олимпийски маратон:

"Предизвикателството и енергията, която се изисква, може да е егоистична, но всъщност ме мотивира да бъда по-силен в моите връзки".

| Повече ▼

Катрин Шипцер, пионер на жените:

"Съществува израз и сред най-напредналите бегачи, че обувките ви са най-трудната част от тренировката."

Паула Радклиф, световен рекордьор на женския маратон:

"Винаги съм изпитвал силен стремеж към представянето на предимствата на спорта за деца и други хора. Работата ми донесе такава голяма роля като човек и искам другите да споделят това чувство".

Уилма Рудолф, олимпийски шампион:

"Обичах чувството на свобода при бягане, чистия въздух, усещането, че единственият човек, с когото съм в състезание, е аз."

Джаки Джойнър-Керси, олимпийски шампион:

"По-добре е да погледнем напред и да се подготвим, отколкото да погледнем назад и да съжаляваме".

Бети Кътбърт:

"Трябва да се придържате към едно нещо, нещо специално, докато не успеете.Мисля, че това е единственият начин да успеете - като се съсредоточите върху нещо по-специално.След като знаете какво трябва да направите, вие ще успеете, ти ще успееш."

Дейна Кастор, американски олимпийски маратоньор:

"Когато имаш ентусиазма и страстта, ти свършваш да си представяш как да превъзхождаш".

| Повече ▼

Мери Декер Слани:

"Роден съм, за да бъда бегач, просто обичам да бягам. Това е почти като по-бързо, колкото по-бързо става, толкова по-лесно става."

PattiSue Plumer:

"Рейсинг ни учи да предизвикваме себе си и ни учи да се отдръпваме отвъд мястото, където сме мислели, че можем да отидем - това ни помага да разберем от какво сме създадени - това е това, което правим.

Йоан Беноат Самуелсън:

- Тези дълги писти очистват системата ми, физически и умствено.

Грейт Уайт:

"Прекарайте поне част от обучението си и други части от деня си, като се концентрирате върху това, което правите при обучението и визуализирането на успеха си".

Бенита Джонсън:

"Над борда можеш да се изправиш срещу 10 спортисти, където сме същите физически, те са направили същия вид тренировка, те са в една и съща форма, но тази, която печели е човекът, който наистина вярва, че те може да спечели. "

Кара Гушер, американски олимпийски маратоньор:

"Състезанието е забавната част - това е наградата на цялата упорита работа."

Джен Рени:

"Животът (и бягането) не е всичко за времето, а за нашите преживявания по пътя."

Йоан Беноат Самуелсън:

"Обичай себе си, кой и какво си, защитавай мечтата си и развивай своя талант в най-голяма степен".

| Повече ▼

Дейна Кастор

"Бягайте на места, които обичате, с хора, които харесвате. Възползвайте се от обкръжението и обучителите си, ще засилите ангажимента си да бягате и да извлечете най-доброто от себе си".

| Повече ▼

Флоренция Грифит Джойнър:

- Когато някой ми каже, че не мога да направя нищо, просто не слушам повече.

Джаки Джойнър-Керси:

"Медалите не означават нищо и славата не трае, а всичко е за щастието ви." "Наградите ще дойдат, но щастието ми е просто да обичам спорта и да се забавлявам".

Уилма Рудолф:

"Бях бягал и бях всеки ден и придобих чувство за решителност, това чувство за дух, което никога нямаше да се откажа, без значение какво друго се е случило".

Паула Радклиф:

"Не можеш да станеш победител за една нощ или дори след няколко години - отнема време ... Ще загубиш състезания и ще трябва да приемеш това, да се научиш от него и да повярваш, че ще спечелиш следващия, знаейки, че вероятно ще загубите и това. През цялото време трябва да продължите да вярвате, че един ден ще спечелите. "

Кара Гушер:

"Направете работата, направете анализа, но почувствайте бягството си, усетете расата си, почувствайте радостта, която тича.

Йоан Беноат Самуелсън:

"Всеки път, когато се проваля, предполагам, че ще бъда по-силен човек за него. Продължавам да изпълнявам фигуративно и буквално, макар и безсмислено, което става по-забележимо с всеки изминал сезон, защото за мен винаги е имало място да отида и ужасна спешност да стигнем там. "

Нина Кусик:

"Когато тичаш, можеш да определиш своето собствено темпо, да избереш своя курс и да мислиш каквото си поискаш." Никой не ти казва какво да правиш.

Джаки Джойнър-Керси:

"Славата на спорта идва от всеотдайност, решителност и желание. Постигането на успех и лична слава в атлетиката няма нищо общо с победите и загубите, отколкото с това как да се подготвите, така че в края на деня, независимо дали на пистата или в офиса, знаеш, че нищо повече не можеше да направиш, за да постигнеш крайната си цел.

Деена Кастор:

"Всички знаем, че ако бягате, вие сте избрали доста успешен живот заради него."

| Повече ▼

Лоло Джоунс, три пъти САЩ олимпийски:

"Винаги има точка, в която ще бъдете съборени, но привличам това, което научих на пистата: Ако работите упорито, нещата ще се развият."

Шалан Фланаган:

"В средата на един обикновен ден на тренировките се опитвам да си напомня, че се готвя за извънредното."

Кара Гушер:

"Всички ние сме имали наранявания и разочарования, това е част от бягането, може да ни отведе и на моменти да бъдем поразителни, когато видим колко далеч трябва да отидем, но ви насърчавам да отделите време, да останете вдъхновени и фокусирани . "

Повече РАБОТНИ ЦЕЛИ