DeskCycle преглед

Педал, докато работите с под наем бюро

Искате ли да увеличите физическата активност и калориите, които горя, докато седите? DeskCycle ви позволява да педалите далеч тихо, докато седите на бюрото си или на един стол. Той има ниска височина на педала, така че да може да се побира под бюрата. Ако се страхувате от повишените рискове за здравето от заселването , това упражнение е хубаво, достъпно решение.

Ако вашето основно упражнение е ходене или бягане, DeskCycle може да работи на противоположните мускули на краката, които не получават тренировка от тези дейности.

Това може да ви помогне да поддържате тялото си в равновесие и да се възползвате от ходенето и бягането.

DeskCycle не изисква захранване, за да можете да го използвате навсякъде. Той пристига, нуждаещ се от много малко монтаж и включва единствения инструмент, който трябва да направите. Трябва само да прикрепите предните и задните крачета, педалите и дисплея. Тя е преносима, можете лесно да я преместите около дома си.

Купете DeskCycle от Amazon.com

Цикъл под бюрото?

DeskCycle проявява нисък профил, заявявайки, че ще се побере под бюра на по-малко от 27 инча. Трябваше да наглася височината на стола си и да експериментирам с поставянето му по-нататък под бюрото, за да го накарам на удобно място, където коленете ми не удариха бюрото. Но в крайна сметка намерих добра комбинация, за да мога да я използвам, докато пиша този преглед.

DeskCycle има широка гама от устойчивост на педалите. Можете да го настроите за лесно, без разсейване движение, или да го закрепят чрез осем настройки на съпротивлението, така че давате на вашите квадрицепси истинска тренировка.

Настройте напрежението с копче в задната част на машината, най-близо до вас, за да се наведете и да достигнете.

Куражите на DeskCycle са механизъм за магнитно съпротивление. Бях много впечатлен от това колко гладко и тихо беше това. Това ме мотивираше да го използвам, тъй като не разсейвам другите с шум.

Използвах DeskCycle на килим с бюро, което има колела и нямаше проблем с това, че оставаше на мястото си докато бях на велосипед.

Ако го използвате на дървен или плочков под, както и на коленен стол, може да имате известни проблеми с това, ако останете на място. DeskCycle включва линк, който се прикрепя към вашия стол, за да предотврати това.

Педалите са удобни за използване при поставяне на крака или дори боси. Намерих това като голям плюс за домашния си офис, където често не нося обувки.

Дисплей на компютъра

Можете да използвате включения дисплей или в DeskCycle или с помощта на бюро, така че да можете да го поставите на бюрото си. Има кабел за удължаване от десет фута. На дисплея се показва скоростта в мили в час в горния ред. На долния ред можете да видите разстоянието, калориите или времето за упражнения. Те се натрупват, докато педалите. Можете да нулирате, когато желаете. Те имат отказ от отговорност за калорийната мярка, че тя се основава на максимални усилия. Те имат безплатен онлайн калкулатор, за да получат по-добра оценка.

Освен дисплея, можете да използвате свободен софтуер за проследяване на тренировките си.

Един недостатък е, че няма да получавате никакви крачкомерни стъпки, записани при използване на DeskCycle. Ако искате да постигнете еквивалентна стъпка за дейността, с която сте я използвали, използвайте графиката ми за еквивалентни стъпки на стъпкомера за показаната скорост на движение.

Сравнение между Deskcycle, FitDesk и други продукти

Преди това си купих FitDesk - бюро за велосипед с малка работна повърхност, достатъчно голяма за лаптоп.

Не ми се искаше да бъда отделен от моя пълен настолен компютър и двата си екрана, така че не беше добро решение за мен. Също така, нямаше достатъчно напрежение в педалите и не бях доволен, че имам достатъчно тренировка.

FitDesk не беше много преносим, ​​за да се движи в дома ми или в офиса ми и не беше лесно да се скрие от зрението. С DeskCycle мога да го използвам и да го скривам лесно. Той тежи около 25 килограма, така че можете да го носите наоколо и нагоре-надолу по стълбите във вашия дом. Но това не би било нещо, което бихте искали да занесете в офиса и обратно всеки ден.

Като проходилка, бих искал да използвам бюро , но ако вече не притежавате неблагодарна, те са много скъпи.

Исках решение на цикъл, тъй като ми позволява да използвам редовното си бюро и ми дава необходимата учебна дейност. Аз ходя много, трябва да цихя, ​​за да бъда в равновесие и за здравето ми на коляното.

Аз не получих болест по време на движение, докато използвах DeskCycle, което може да ми бъде проблем за бягащата пътечка. Стабилната позиция на седене не означаваше движение на горната част на тялото ми нагоре и надолу, което би могло да повлияе на способността ми да се съсредоточавам върху моя компютър.

Най-долу в DeskCycle

Открих, че DeskCycle е отлично решение както за получаване на тренировка за колоездене, така и за намаляване на заседналия час . Превърнете времето за сядане в активно време. Производителят предостави мостра, която да използвам за преглед, която купих след като я изпробвах. Тя се вписва перфектно в моя стил на работа и не заема място в офиса ми.

Едно проучване, използващо седнал под бюрото елипсовидно педално устройство, намиращо се в офиса с наднормено тегло, се радваше на използването му. Те педали средно по 50 минути на ден, изгаряйки средно 107 калории. Това е еквивалентът на по-голяма миля ходене. Те не са увеличили мускулната или костна болка или дискомфорт. Те са имали по-малко пропуснати дни на работа поради болест и съобщават подобрения в концентрацията върху работата си.

Купете DeskCycle от Amazon.com

Източник:

Лукас Дж. Кар, д-р Кристоф Леонхард, Шарън Тъкър, Нейтън Фетке, Роберто Бензо, Фред Джер. "Общата здравна намеса на работниците увеличава активността на заселниците". Превантивна медицина . Публикувано онлайн август 07, 2015. DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.amepre.2015.06.022.

Разкриване на информация

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .