Тортиране тренировка

Кой не иска твърд и тониран задник? Готови ли сте да включите хода, който трябва да предприемете, за да постигнете думите си?

Тази тренировка включва разнообразие от упражнения, насочени към задника, бедрата и бедрата за предизвикателна долна тренировка на тялото. Променете всички упражнения, които да отговарят на вашето фитнес ниво и се уверете, че се затопляте с кардио или леки версии на упражненията. Пример за кардио тренировка е ходенето с леко до умерено темпо на неблагодарна или с помощта на елиптичен треньор или стационарен цикъл за пет минути.

Какво ще ви е необходимо за тренировката на булото

Ще ви е необходима група за упражнения или кърпа, стъпка или платформа, гири и упражняваща топка . Можете да направите тази тренировка у дома или във фитнес залата.

Как да направим тренировка

1 - Асистент

Пейдж Вайнер

Завъртете банда или хавлиена кърпа около здрав предмет пред себе си, краката на хип-ширината настрани, абсолютно. Дръжте лентата и огъвайте коленете и надолу в клякам (не по-ниска от 90 градуса). Натиснете през петите и стиснете задника, за да се повдигнете, за да започнете.

2 - Еднократно крак / стъпало

Пейдж Вайнер

Поставете десния крак върху платформата от 12-14 инча и огънете левия крак, като се настаните назад в мини-клякал (коляно зад петите). Натиснете през петата, за да натискате гърлото, за да вдигнете левия крак зад себе си няколко сантиметра, задръжте гири за допълнителна съпротива.

3 - Смъртоносен изход с едно крака

Пейдж Вайнер

Застанете на левия крак и огънете десния крак или го поставете върху топка зад вас (както е показано). Задържане на гири пред бедрата, върха от бедрата и долната част на торса към пода, тежести, близки до краката, и спиране в средата на гърба. Изтласквайте задника и камшиците, за да повдигнете до средата на бедрото. Дръжте гърба равномерно, корем и рамене назад.

4 - Шунката се вдига на топката

Пейдж Вайнер

Легнете и поставете десния крак върху топката (или на стъпка), коляното се наведе и повдигнете левия крак направо нагоре. Поддържайте коремните стени, изтласквайте задника и стеблото, за да повдигнете задника от пода, като бутате левия крак направо нагоре към тавана. Долната част на гърба, докато задника едва се докосва до пода.

5 - Вдигнат външен бедрото на крака

Пейдж Вайнер

Като държите на един стол , огънете коляното до 90 градуса. Поддържайте тялото изправено, повдигнете огъвания крак навън толкова високо, колкото можете. Намалете и повторете.

6 - Изхвърлете топката

Пейдж Вайнер

Дръжте прав гръб на топка (или стъпка) зад себе си и наведете предното коляно, бавно спускайки се назад. Стискайте се през петите, за да повдигнете гърба, като се уверите, че коляното е зад петите и торсът е прав, абсорба. Регулирайте топката според нуждите, за да задържите коляното зад петите.

Предпазни мерки за тази тренировка

Преди да започнете тренировъчна програма, обсъдете я с Вашия лекар, ако имате травма или хронично състояние или сте на лечение, които могат да повлияят на способността Ви да тренирате.