WalkFit Ортопедични стелки преглед

Защо WalkFit Orthotic стелки не могат да ви моля Walker

Ортезите на WalkFit се рекламират чрез infomercials. В рекламните препоръки се казва, че те могат да помогнат на хората с болки в краката и да помогнат за коригиране на позата . За да бъдат тествани, те са били поръчани онлайн, а не да бъдат поръчвани чрез методите, показани на инфомаркета. Пристигат бързо и единствената допълнителна цена е малка такса за доставка. Рецензент Ще ги изпробва Glessner, тъй като предпочита да носят вложки за обувки с опори за арка .

Ето неговия преглед.

"Първото ми впечатление за ортезите на WalkFit беше неблагоприятно. След внимателно разглеждане и използване, моето мнение се влоши."

Първи ден с Walkfit Orthotics

Глеснер веднага установи, че ортезите на WalkFit са толкова твърди, че арката е толкова висока, че едва ли може да издържи да ги държи в обувките си. Не можеше да си представи някой, който се опитваше да избяга в тях, без да разбива краката им.

Мислеше, че са добре изработени, с отдушници, които изглеждат малко ортези и вложки. В WalkFits има много дупки за вентилация и те отговарят на място с отворите в трите двойки вложки.

Вложките бяха ясно маркирани със стикери и маркери, които ги идентифицираха като "ниски", "средни" и "високи". Стикерите са с цветен код, но ги отстранявате, за да откриете отворите за вентилация. "Ляво" и "Дясно" също са много ясно маркирани.

Инструкциите ви призовават да издърпате всички съществуващи вложки от обувките си, преди да вкарате WalkFits.

Много обувки имат вложки, които се изтеглят, но някои са залепени, което ще представлява проблем. След това закопчайте вложките в обувките си, като използвате точки от велкро и пилинг.

Инструкциите също така посочват, че трябва да дадете на WalkFit Orthotics време, с съвет да ги използвате за един час, за да започнете, а след това се натрупайте, докато печелите комфорт.

Това е добър съвет за всеки ортопед. Инструментите WalkFit обаче бяха много неудобни от първите стъпки.

Първата седмица с WalkFit Orthotics

Продължавайки да носи вложките, рецензентът имаше следните наблюдения:

Най-долу в WalkFit Orthotics

След като рецензентът носеше вложките, изглеждаше, че има пукнатини в петата, но те не са износени, а са по-скоро артефакти от производствения процес. WalkFits обещават доживотна гаранция за доставка и обработка на цена от 5,95 лв.

Рецензентът е само един потребител с един чифт стелки. Всяка вградена обувка за обувки ще помогне на някои хора и няма да работи за другите. Често е въпрос на опит и грешка да се намери това, което работи най-добре за краката ви и което в крайна сметка струва много пари, докато се опитвате да правите много неща, които не работят.

Вашият най-евтин вариант в дългосрочен план е да получите личен съвет от педиатър . Потърсете локален магазин за педагогика във вашия район (като например магазин на веригата Foot Solutions), където те могат да направят анализ на краката и да променят вложки и стелки, за да работят по-добре за вас на по-евтина цена.

Докато рецензьорът не е имал благоприятен резултат с тези стелки, не забравяйте да прочетете прегледите на другите както за представянето на стелките, така и за надеждността на компанията, от която ги купувате.