Смелият турски и вегежийският кифлич Самми

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 419

Мазнини - 22 гр

Въглехидрати - 37гр

Протеин - 25 гр

Общо време 5 мин
Подгответе 5 минути , гответе 0 мин
Сервирания 1

Обядът е пълен с тази семпла хамбар, натрупана върху цял зърнен английски кифлин с крехка гърда от бяло месо, за пълна с протеин захапка. Комбинирайте този с кремообразно авокадо за здравословни мазнини и калий за контрол на кръвното налягане, както и пресен сок от варовик за допълнителен аромат на цитрусови торти и антиоксидантна сила с витамин С.

Гарнирайте с няколко парчета репички, чистата, деликатна, хрупкава и нискокалорична коренна растителност, която допринася само за 1 калория за средно голяма. Това не е мозък! Поставете ромче от листа Romaine на върха, за да намерят по-силно усещане, диетични фибри и витамин К , фолиева киселина и калций .

Съставки

подготовка

  1. В тостер или тостер фурна, сложете си английски кифла. Тост за 30 до 60 секунди, в зависимост от начина, по който сте го подпрали. Извадете и поставете върху чиния.
  2. Разстилайте половината от кифла с авокадо, напръскайте с лимонов сок и поръсете с щипка сол и черен пипер. Нагоре с репички.
  3. Пилешка пуйка и маруля на върха. Поставете другата половина от кифла отгоре, за да завършите сандвича.

Варианти и замествания на съставките

За да добавите малко подправки и топлина към този сандвич, нагоре авокадо с гореща Giardiniera или няколко резена jalapeno пипер.

Добавете някои допълнителни противовъзпалителни доброта с поръсване или две пушени червеи или смлян куркума.

Вместо репички, можете да добавите криза с няколко парчета персия, мини краставица или ябълка Honeycrisp. Вместо английски кифли, можете да използвате тънки или сандвич-валцовани зърна.

Искате ли да направите това вегетарианец? Използвайте една или две тънки филии от печен тофу или прясна лосион или разтопете парче Provolone или швейцарско сирене в него.

Съвети за готвене и сервиране

Сервирайте веднага със странична салата или шепа коренни вегетариански чипове или нарязани плодове или зеленчуци или ги обвийте в пластмаса и охладете я, за да ядете в рамките на 1 до 2 дни.

Тъй като много малко подготовка и не се изисква готвене - само препичане - можете просто да ги съберете точно преди пикник или походи и да ги поставите в малък охладител за транспортиране. Насърчавайте семейството си да постави свои собствени гарнитури, за да направят здрав английски сандвич за муфъни, който да стимулира креативните си сокове и да възпламени нови невронни пътища, което създава дългосрочно здравословно състояние на мозъка.