7-те най-добри обувки за красиви обувки да купят за жени през 2018 г.

Минимални маратонки, които помагат да се изгради сила в крака ви

Болезнените обувки за бягане започнаха да популяризират преди няколко години и оттогава насам състезателите имат различна степен на успех с тях. Някои жени предпочитат да ги носят, докато се разхождат, за да изградят сила в краката си, а други ги използват, за да постигнат по-естествен стил на бягане и да почувстват повече контакт и отзивчивост от земята. Други фитнес ентусиасти смятат, че те са идеалната обувка за кръстосано обучение като CrossFit, йога или туризъм.

Каквото и да е причината да избирате боси обувки за бягане, важно е да запомните, че може да не работят за всички. Ако целта ви е да се движите в тях, е от решаващо значение да започнете с бавно и постепенно изграждане. Ако обикновено се движите в по-спомагателни обувки за бягане, трябва да започнете с ходене или извършване на дейности за кръстосано обучение в боси обувки. Можете да се изграждате, за да се движите на кратки разстояния в тях, но не забравяйте да слушате тялото си и да отнеме няколко дни на разстояние от носенето им, ако забележите някаква болка.

Когато пазарувате за боси обувки за бягане, потърсете онези, които са леки, гъвкави и имат висока степен на почвено чувство и достатъчна защита на краката. Вижте този списък с най-добрите босо-обувки за жени, за да намерите подходящите за вашите нужди, предпочитания и бюджет.

Vibram FiveFingers KSO EVO бос-обуща обувка печели първото класиране в този списък за цялостния си комфорт, достъпност и изпълнение. Подобно на други обувки FiveFingers, KSO EVO разполага с отделни пръсти, които имитират формата на човешкия крак. Дизайнът на FiveFingers позволява на пръстите ви да се разпръскват естествено, подобрявайки естествената им сръчност и оставяйки обувката да се адаптира към вашата индивидуална биомеханика.

С точното ниво на обратна връзка и защита, KSO EVO ви позволява да усетите терена или пътя под краката си, като същевременно предлагате отлична гъвкавост и сцепление. Той също така разполага с дишаща и гъвкава горна и бърза система за шнур за лекота и удобство. Подметката е с дебелина по-малка от 5 милиметра, така че тази обувка стимулира естествения стил на бягане, но все още е твърда и достатъчно издръжлива, за да абсорбира шок и да предпазва краката ви. Тази лека, универсална обувка за боси обувки работи много добре като обувка за пътуване или пътека, но може да се използва и за кръстосано обучение, ходене и други дейности. Те са налични в няколко различни цветови комбинации, така че можете да изберете този, който най-добре съответства на вашия стил.

Ако сте нов за бягане, бягащата ръкава 2 Barefoot Trail Running Shoe от Merrell е подходящ за вас бюджет. Макар че това е минималистична обувка, тя предлага малко повече подкрепа от обувките с пет пръста, което прави прехода от обикновените обувки за обувки малко по-лесен. Многофункционална обувка, Vapor Glove е чудесна възможност за кръстосана тренировка, пешеходен туризъм, пътека за бягане или дори просто разходка. Дишащата горна част на окото се захваща за крака, за да бъде удобна и удобна. Те също така разполагат с трайна външна подметка за максимална поддръжка и сцепление. Тези ултра леки обувки имат пета с нулево падане, благодарение на по-естествения стил на бягане. Подобно на другите обувки на Merrell, те се третират с решение за намаляване на миризмите.

Друга опция FiveFingers от обувката Vibram, обувката V-Run е с дебелина 8 мм и предлага достатъчно уплътнение и защита, което е идеално за движение по пътищата. Това също е добър избор за онези бегачи, които преминават от традиционните към босото обувки за бягане. Меката горна част е изработена от удобна полиестерна мрежа Lycra stretch, която има малки отвори за вентилация, поддържайки краката ви хладни и сухи. Те са предназначени да се носят без чорапи, но също така могат да поберат чорапи, ако имате нужда от допълнителна топлина.

Ако сте диригент на разстояние или чисто нов за бягане, тоядните обувки на Merrell Arc 3 с нулево отдръпване ви позволяват да се движите естествено, като същевременно предлагате пети подметка за допълнителна защита и комфорт. Дишащата леко миеща се дишаща мрежа осигурява прилепващо прилепване, като същевременно поддържа краката ви готино и удобно. Тази обувка е предназначена за неутрални бегачи, които искат лека, но трайна бос-обуща обувка. Тя също работи много добре за запалените разходки или всеки, който прекарва много време на краката си.

Външната обувка Vibram FiveFingers V-Trail осигурява перфектното равновесие на почвата и защита от скали и други отломки на твърди повърхности, което го прави идеална обувка за бегач, който иска да се справи с естествения им стил на движение извън пътя. Когато се движите над камъните, удължената защитна мрежа на обувката под подметката помага да се намали ударът и да се намали рискът от натъртване. Тази обувка се отличава и с подплата около петата, брони за крака в края на пръстите и агресивен дизайн на протектора за допълнителен комфорт и защита.

Разходката с боси обувки е отличен начин за укрепване на краката ви, а тренировъчната обувка Vivobarefoot Stealth II Women's Running Shoe е перфектният избор за залепване за вашите разходки. Изработена от 100% вегетариански материали, обувката е снабдена с 3 мм гумена подметка, която осигурява гъвкаво сцепление, независимо от условията. Тънката, дишаща тъканна облицовка предлага удобно, уютно усещане, като същевременно поддържа краката ви свежи и прохладни. Въпреки че Vivobarefoot Stealth II е отлична обувка за ходене, тя също така прави фантастична обувка за бягане, след като сте изградили силата на краката и сте свикнали с минималистичния стил.

Ако търсите босистки обувки за обучение за кръстосана тренировка, като повдигане, йога или Cross Fit, Vibram FiveFingers V-Train е удобна опция за разумна цена. Те предлагат гъвкавост и усещане за боси обувки с малко по-голяма структура. Обувките на обувката осигуряват допълнително захващане и сцепление, особено за странични движения и катерене по въже. С система за бързо нанасяне на дантела и затваряне с велкро при стъпалото е лесно и бързо да получите сигурно прилепване към тези обувки.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .