Всички природни ягода Daiquiri с рецепта за мед

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 244

Мазнини - 1гр

Въглехидрати - 38гр

Протеин - 2g

Общо време 10 мин
Подгответе 10 минути , гответе 0 мин
Сервирания 1

Нищо не вкусва по-добре при топло време, отколкото да се наслаждавате на пресни daiquiri ягоди (хартиен чадър по желание). За съжаление, най-купуваните от магазините и готови дайхири миксове не само са пълни с добавена рафинирана захар, но и изкуствени бои и консерванти. За щастие, приготвянето на прясна домашна джакури от ягоди не е толкова трудно, колкото звучи. Всичко, от което се нуждаете, е добър миксер и няколко прости съставки.

Дори по-добре, когато правите вашите daiquiri вкъщи, можете да го направите в съответствие с хранителните ви нужди. Отивате без въглехидрати или без захар? Няма проблем. Тази рецепта е за вас.

Можете да използвате замразени ягоди вместо пресни и лед, но използвайте малко по-малко, отколкото бихте свеж опция. Традиционно, daiquiris се правят с лимонов сок, но лимоновите сокове все още вкусват страхотно.

Тази захар без замразена рецепта ягода daiquiri използва естествената сладост на ягоди и е също така щадяща семейството, тъй като може да се направи и без ром за девствена лятна напитка за възрастни или деца.

Съставки

подготовка

  1. Поставете рецептурните съставки и малка шепа леда в блендер и ги обработвайте, докато станат добре смесени и сочни.

Алкохолни напитки на диета

Освен ако Вашият лекар не ви каже, че някоя напитка е извън границите и ако не сте склонни към злоупотреба, последните проучвания ни разказват малко (1 напитка или по-малко на ден за жените, две напитки или по-малко за мъжете) нещо за сърцата ни.

Други летни коктейлни избори

Измерване: За да направя хранителен анализ, реших да отида с нарязаните плодове, тъй като има по-малка вариабилност в сравнение с измерването на цели плодове. Това е около 3/4 чаша средно големи цели плодове или 80 грама плодове.

Текстура Забележка: За да подобрите консистенцията и текстурата на всяка смесена напитка, замразявайте поне две-трети от съставките. В този случай, ако е възможно, ще отидете със замразени ягоди. Това ще ви помогне да премахнете леда и по този начин да избегнете нежеланите парчета леда в напитката си.

Прочетете още съвети, за да се наслаждавате на социална напитка, като в същото време спазвате начина си на живот в този коктейлен водач с ниско съдържание на въглехидрати .