Месечен преглед на матраците

Може ли матрак наистина да подобри активния начин на живот?

Имам проблеми със съня. Всъщност наскоро получих генетичен профил, който показва, че гените ми всъщност ме правят по-податливи на смущения в съня. Добавете към това моите нощни бухални тенденции, хронична болка в долната част на гърба, споделяне на легло с три големи кучета (и съпруг) и работния график на съпруга ми, който го изкарва в 5:30 сутринта и аз съм доста късметлия да получа шест неспокойни часове на сън.

Ужасно е. Целият цикъл ме кара да не се концентрирам и да бъда бавен, което е проблем, когато се опитвам да жонглирам работата, живота и редовното упражнение. А изследването със сигурност сочи колко важно е сънят за упражнения .

Когато Bear Mattress ми предложи да ми изпрати един от своите матраци за ревюта - матраци, които твърдят, че подобряват съня и намаляват времето за събуждане през нощта - казах: "Да, моля те".

За компанията

Мечешкият матрак, подобно на много бързо развиващи се компании за матраци, предлага първо присъствие в мрежата, което отрязва типичния посредник на матрака.

Може да ви се струва страшно да поръчате онлайн матрак, че нямате тест в магазина, но тези компании за матраци обикновено предлагат 90 или 100 нощи безрискови домашни опити. Мечешкият матрак например предлага 100 нощувки за тестване на матрака. Ако в който и да е момент по време на процеса решите, че матракът не е за вас, можете да го изпратите обратно - компанията осигурява безплатна доставка - няма въпроси.

Освен това, като изрежете посредника, се наслаждавате на допълнителни спестявания. Мебелите на "Мече" за матраци са стрували по-малко от 1000 долара, което все още не е евтино, но това е много по-евтино от други сравними матраци, насочени към ефективността. Например, матраците Essentia започват от $ 2,300 и отиват от там.

Съпругът ми и аз всъщност купихме един матрак от подобна, първа компания в интернет, Каспър, преди една година. По това време открихме, че процесът е безпроблемен и лесен, а съпругът ми обичаше матрака, така че го запазихме.

За съжаление, аз не обичах матрака - беше твърде твърда заради това, което ми хареса, и ми направиха по-силна болка в гърба, което ми изпрати една година тестови възглавници и подложки за матраци, за да подобря съня ми. Ето защо бях развълнуван да прегледам Мечешкия матрак.

Какво е "Performance" матрак?

Всеки път, когато чуя думата "изпълнение", прикрепена към сънния продукт, повдигам малко веждите си. Не е, че това е лош ред на фразата - всъщност обичам почти всяка възглавница за изпълнение , комплект листове (а сега и матрак), който съм опитал, но винаги звучи малко, добре продаван. Това ме кара да задам въпроса: "Как? Как точно това се квалифицира като продукт за изпълнение ?"

В случая на мечетата за мечета, отговорът е ясен: тъкан от тъкан.

Аз няма да се опитам да се преструвам, че разбирам тъканта напълно, защото не мога да прегърна мислите си как минерално-вливащите се влакна по някакъв начин подобряват циркулацията и оксигенацията, но четох проучванията и изглежда, че правя точно това, което искове. Всъщност, едно предварително проучване за съня, извършено през 2009 г., установи, че лица, които са използвали матирано покритие от матирано влакно в продължение на две седмици, не са прекарали толкова време, когато са се събудили в леглото, след като първоначално заспиваха, и са имали по-спокоен сън като цяло.

Някои от участниците също са имали намаляване на хроничната болка в гърба.

В допълнение към втвърдената от Celliant плат, използвана за покриване на мечещите метри, всеки матрак също използва графит-гел, напоен с Memory Foam, за да подобри въздушния поток и да ви помогне да се насладите на сън.

Моята мечка преглед матрак

За целите на прегледа получих един матрак Twin XL. Всички матраци са проектирани по същия начин, с изключение на размера, така че това е добро представяне на техните продукти като цяло. Процесът на получаване и разопаковане беше просто - отворете кутията, махнете матрака и прерязайте опаковката с предоставеното острие. Матракът се разгъва и в рамките на няколко минути пяната (която е била компресирана за изпращане) се разширява и матракът е готов за употреба.

Представената снимка показва матрака малко след като го извадих от кутията.

Непосредственото ми впечатление, след като легнах на матрака, беше "Аххххххх". Както казах по-рано, една от най-големите ми оплаквания относно матрака, който купихме от Каспър, беше, че пяната е твърде непримирима. С моята хронична болка в гърба и бедрата, имам нужда от пяна с памет, която има някакво отскачане и това ще ми попречи достатъчно. Това е особено вярно, тъй като имам склонност да бъда страничен и коремен.

Положителен опит за сън

Обичам този матрак. Истина. Когато спя на мечешкия матрак, спя . Излизам като светлина. Спя силно и се чувствам отпочинала, дори и да не получа толкова часове затворени очи, колкото бих искал.

Това каза, че не ми осигури незабавно облекчение за болки в гърба ми. Оставайки на собствените си устройства, винаги ми се струва, че се търкулвам през стомаха си през нощта, което неизбежно кара моя нисък гръб да се разболее и да започне да боли. Единственият начин да се противопоставим на това е да спим с гигантска възглавница с пълна тяло, която ми пречи да се преобърна. Надявах се, че бих могъл да отрежа възглавницата на тялото с помощта на мечешкия матрак, но за съжаление матракът не можа да разреши всичките ми проблеми. Все още се нуждая от огромната ми възглавница, за да защитя гърба си.

С комбинирания ефект на възглавницата ми и новия матрак, обаче, спах по-добре, отколкото съм спал вероятно от години. Нивото на комфорт на амортисьорите е комфортно с пет звезди. И докато не мога да разбера дали кръвообращението ми и оксигенацията на кожата се подобряват, за да се подобри възстановяването, мога уверено да кажа, че леглото ме накара да се чувствам добре.

Недостатъкът

Спомнете си как казах, че споделям леглото си с кучетата си? Три големи кучета? Е, те обичат Мечешкия матрак толкова, колкото и аз (ако не и повече) и искаха да го споделят с мен всеки път, когато спях върху него. Това би било добре с по-голямо легло, но размерът Twin XL е твърде малък за себе си, три големи кучета и една гигантска възглавница с пълна тяло.