5 прости опъвания за хамали

Наранявания, причинени от удар, могат да бъдат причинени от много причини, включително стягащи, слаби мускули на стягане или издърпвания или издънки . Тази програма за разтягане може да помогне да се намали болката от болки и болки и да се предотврати издърпването.

Седнал скумрия

Алварес / Гети изображения

Уплътненията трябва да са силни и свободни, за да издържат на изискванията за бягане и ритане. Този участък може да помогне за поддържане на дължината в hamstring.

Проверете гъвкавостта на вашия плъзгач с помощта на тест за седяне и достигане .

Постоянна стрела

Creative RF / Getty Images

Този участък е прост и ефективен участък за състезатели, които се занимават с всякакъв вид бягане, спринт и спорт.

Усъвършенстван постоянен стягащ стрес

Мат Дютили / Гети изображения

Този по-напреднал участък удължава hamstring, както и на телетата, раменете и ниската част на гърба и бедрата. Ето как да го направите правилно.

Стреч на партньора за нараняване на рамото

Дарън Англия / Гети изображения

Ето един чудесен начин да се простират hamstring, ако имате желание партньор.

Упражнение с пяна ролка за рана на рамото

miljko / Гети изображения

Използването на пяна ролка за извършване на самомасаж и миофасциално освобождаване не само удължава мускулите и сухожилията, но и разгражда адхезиите на меките тъкани и тъканите на белезите. Това специално използване на ролката е насочено към мускулите и меките тъкани на долния крак.

Как да използвате пенообразен валяк

За да направите вашите телета и hamstrings с пяна ролка, започнете да седите на валяка с мека, мека част на седалището директно върху ролката. Започнете бавно да се движите назад и напред и леко отстрани настрани, за да освободите спокоен спорт в мускулите.

Бавно спуснете крака докрай до телетата и след това бавно се върнете. Променете позицията си отстрани настрани, за да работите с целия мускул. Бавно се преобръщайте от задника до коляното на пауза на всички стегнати или възпалени места.

Увеличете или намалете налягането, като използвате едно или и двете крака едновременно. Завъртете краката си навътре и навън, за да покриете цялата мускулна група.