Нов баланс 847 Walking Shoe Review

Новият баланс 847 е обувката за стабилност , която е предназначена специално за разходки. Той има отлично омекотяване и е гъвкав. Предлага се както в мъжки, така и в женски варианти, както и в широка гама от размери и ширини. Те са Medicare оценени като диабетна обувка.

История на дизайна

Новият баланс замести популярния 841 с New Balance 846, който на свой ред бе заменен с 847 и 847v2.

Плюсове на новия баланс 847v2

Против на новия баланс 847v2

Експертна ревю - Нов баланс 847v2 Walking Shoe

"Ню Баланс" поставя обувната технология в обувките си за висококачествени обувки. Тази обувка е любима сред сериозните проходилки, които търсят стабилност и укрепване, без да се жертват гъвкавост.

Тази обувка е построена върху последния SL-2 на New Balance. Последният е по-тесен в петата, има висок кош, дълбок и широк палец. Това е добре за тези с високи арки . Той има сменяема стелка, ако трябва да добавите свой собствен ортез.

Контрол на движенията

За тези, които имат проблеми със свръхпродажбата , тази обувка има графитна ролка, междинен пост и TPU пост за коригиране на ходенето. Новият Balance проектира 847 с външна подметка за ходене, която има за цел да коригира ходенето. Ако имате неутрална походка, първо, това може да е по-голяма корекция от необходимото и обувката може да се почувства твърда.

комфорт

Безшевната облицовка на тази обувка е направена със светкавично изсъхнала тъкан, за да отблъсне влагата, което може да помогне за предотвратяване на мехури . Обувката използва ортолитна подложка в петата, яката, езика и лайнера за омекотяване.

По-тежките проходилки са добре поддържани с този модел. Обувките са изработени с гумена N-Durance подметка, която дава на обувката по-дълъг живот.

Обувката има 12-милиметрова капка от петата до петите. Капка е мярка за това колко е високата петата спрямо петата. Тези обувки имат традиционно количество капка за ходеща обувка, но не и минималната капка, наблюдавана в много по-нови плоски дизайни.

Много размери и ширини

New Balance произвежда 847 в тесни, нормални, широки и изключително широки (A, B, D, E) за жените и до екстремно широк за мъжете, за да се поберат в различни крака. Размерите на жените са от 5 до 13 за нормалната ширина. Размерите на мъжете са 7-15 за нормалната и широка ширина.

Цветове

Тази обувка се предлага в мътни цветове. бяло, черно и сребристо / сиво. Харесва ми да имам черна обувка, която да нося за пътуване или на работа и в училище. Той не идва в никакви модни цветове.

Долен ред

Този 847 е добър избор за здравословно ходене и за ежедневна обуща за обувки за тези, които искат стабилност.