Как да ядете ниско съдържание на въглехидрати в McDonald's

Трудно е да се правят храни с ниско съдържание на въглехидрати при вериги за бързо хранене. McDonald's полага усилия да включи по-здравословен избор в менюто си, но здравословната храна не винаги означава, че има ниско съдържание на въглехидрати. Какво можете да вземете по време на път, ако ограничавате въглехидратите си и McDonald's е най-удобната спирка?

Бързи снимки за ядене на ниско съдържание на въглехидрати в McDonald's

Имайки предвид тези опции, ето как можете да анализирате най-добре вашите най-добри въглехидрати под Golden Arches.

Използване на източници на информация за храненето на McDonald's

McDonald's има налични брошури в своите ресторанти, които предоставят информация за повечето от елементите на менюто, които обикновено се обслужват. Информацията за регионалните и сезонни специалитети, новите допълнения към менюто и персонализираните поръчки (например хамбургери без коктейл) обаче може да не са на разположение.

Добрата новина е, че McDonald's предоставя цялата тази информация на своя уебсайт. Сирембъргър има 33 грама въглехидрати . Извадете коня и 28 грама изчезват. По този начин можете да откриете, че в сиренето има 1 грам въглехидрати, 1 грам в лука и 2 грама в кетчуп.

Тази информация улеснява поръчването на персонализиран артикул и знае колко въглехидрати са в храната, която поръчвате.

Какво е вариант с ниско съдържание на въглехидрати?

За да използвате информацията за хранене с въглехидрати от McDonald's, първо трябва да решите колко въглехидрати е подходящ за вас . Това може да варира в голяма степен, в зависимост от това дали следвате много строга диета с ниско съдържание на въглехидрати, като например индукционната фаза на Аткинс, която позволява само 20 грама на ден или се опитвате да останете в рамките на стандартен хранителен съвет от 200 до 300 грама на ден , на базата на диета с 2000 калории.

Обикновено диетата с ниско съдържание на въглехидрати е тази, която ограничава консумацията на въглехидрати до по-малко от 45% от общите дневни калории. За диета с ниско съдържание на въглехидрати за отслабване това би съставлявало 100 до 200 грама в зависимост от калориалната цел. Много диети използват нетни въглехидрати , при които грамовете влакна се изваждат от общия брой на въглехидратите. Тези, които са на кетогенна диета, се стремят към 60 грама нетен въглехидрат на ден.

Като се имат предвид тези вариации, вие искате да потърсите опции в менюто за едно хранене, които са само една трета от дневния прием на въглехидрати. Това може да бъде само 7 грама, умерено 20 грама нетни въглехидрати или дори 60 грама.

За ниско съдържание на въглехидрати хранене, изберете салати

Салатите на McDonald са добър избор за хранене, съдържащ разнообразие от зелени, малки моркови и гроздови домати. В страничната салата има само 2 грама нетен въглехидрат (без да се брои превръзката, която е отстрани).

Хранителните салати са по-трудни. Изберете беконната скара на бекон, която съдържа 9 грама въглехидрати, но само 6 грама нетни въглехидрати (пропуснете крутоните). Всяка друга опция, като например хрупкаво пиле или югозападни салати, добавя 20 грама въглехидрати или повече от хлебарки, глазури, тортила и др.

Изберете нискомасленото балсамово превръзка за най-ниските въглехидрати (3 грама, ако използвате целия пакет).

Проверете другите възможности, тъй като те варират от 6 грама до 15 грама.

Поръчайте Burgers в McDonald's Low-Carb Way

Поръчаването на хамбургери без купата драстично намалява въглехидратите. Самото хапче за хамбургер има нулеви въглехидрати. Ще получите бургера в контейнер, понякога с две парчета маруля. Друга алтернатива е да изхвърлите половината от коктейла, да намалите съдържанието на въглехидрати от 28 на 14 и да хапнете хамбургер с отворени очи.

Някои от подправките имат въглехидрати, така че ще трябва да ги добавите към общия си обем. Сирене, домати, лук и майонеза имат около един грам въглехидрати. За кетчуп или Big Mac сос, добавете 2 грама.

Не-Бъргър Сандвичи в "Макдоналдс"

Вашият най-ниска въглехидрати опция е пиле на скара, без да се търкаля или валя. Тя има 2 грама въглехидрати на патица, поради добавки. Ще получите повече въглехидрати, ако имате опция за хляб като хрупкаво пиле или Filet-o-Fish. Само с месото, хрупкавите пилешки филе имат 10 грама въглехидрати, а Filet-o-Fish има 9 грама.

Имайте предвид, че занаятчийската ролка има още повече калории от хамбургера с 42 грама въглехидрати. Дори ако имате само половината от валяка, все още ще ядете над 20 грама въглехидрати.

За подправките, порции сос от зъбен камък или майонеза са с един грам въглехидрати. Проверете ръководството за хранене в ресторанта за информация за всякакви подправки, които често се променят.

Закуски на Макдоналдс

Както при хамбургерите и сандвичите, за закуска с ниско съдържание на въглехидрати в McDonald's, трябва да поръчате продукти без кифли или кроасани или да поръчате бъркани яйца сами.

Fruit 'N Yogurt Parfait съдържа 30 грама въглехидрати, което е от високата страна на много диети с ниско съдържание на въглехидрати и е с високо съдържание на захари при 22 грама, но може да има по-добро хранене и по-ниски калории, отколкото опциите за сандвич за закуска.

напитки

Вода, диетични сосове, кафе и неподсладен леден чай са опциите за нула въглехидрати. Може да бъдете изкушени от техните кафе-напитки, но ги проверявайте внимателно. Всички аромати имат много захар, с изключение на ванилията без захар, която съдържа сироп, подсладен със сукралоза (Splenda), ацесулфам калий и еритритол . Този сироп е изброен като въглехидрати, но вероятно ще дойде главно от еритритол, който не трябва да повишава кръвната захар при повечето хора.

Висококачествени продукти, които трябва да избягвате в "Макдоналдс"

Пържените картофки, пилешкото мляко, палачинките, шейкерите и десертите са с високо съдържание на въглехидрати. Най-добре е да ги избягвате, ако ядете нисковъглехидрати.

Словото от

Бързото хранене може да бъде удобен вариант или единственият вариант на моменти. Вашият избор ще бъде по-ограничен, когато приемате диета с ниско съдържание на въглехидрати. Не забравяйте да поискате нож и вилица, когато поръчате бургер или сандвич без коктейл или кифла. Като имате предвид правилата на палеца, можете да направите избор, който е по-нисък в въглехидратите.