Как да се храните с ниско съдържание на въглехидрати в Carl's Jr или Hardees

Храна с ниски въглехидрати в Carl's Jr. или Hardees

Hardee's / Carl's Jr. е четвъртата по големина хамбургерска верига за бързо хранене в САЩ, зад McDonald's , Burger King и Wendy's . Hardee's и Carl's Jr. са собственост на една и съща компания и имат подобни менюта (някои ключови разлики са отбелязани по-долу), с Carl's Jr. в западните САЩ (и разширявайки се в други страни) и Hardee's в останалата част на страната.

Опции с ниски въглехидрати в Hardee's / Carl's Jr.

Добрата новина е, че от това писание, тази верига на ресторантите всъщност се занимава с долните въглехидрати версии на своите сандвичи, като направи някоя от тях в маруля опаковка - дори е запазена марка фразата "Low Carb It". След това сандвичите, обвити с маруля, се увиват в хартия, така че те могат да бъдат взети, за да се ядат. За разлика от повечето други вериги за бързо хранене, няма нужда от нож и вилица.

Друго чудесно нещо на техния уеб сайт е "Nutrition Calculator", който ви позволява да добавяте и изваждате съставки от елемент от менюто и да видите как се променя хранителното съдържание. Това е чудесно за нулиране на мястото, където са въглехидратите, и не само показва ревизираните суми, но има колона в сравнение с оригинала, така че можете да видите колко спестявате. Например, кифлите на много от продуктите добавят 45 грама въглехидрати.

Много по-хубаво нещо: много от бисквитите на Hardee's (но не и Carl's Jr.) имат частично хидрогенирани масла (с ужасните транс-мазнини ), добавени към тях.

За повече информация:

Салати на Карл младши (не салати, изброени в Hardee's)

Салатите често са основата за нисковъглехиджиците, когато се хранят, но както обикновено, внимавайте за превръзките.

Carl's Jr. има три салати за хранене и странична салата от менюто.

Най-добрият избор е Пилешката салата на скара на 10 грама нето въглехидрати без крутони. Салата съдържа смес от зеленчуци плюс малко лук и домат и някои краставици краставица. То е покрито с пиле и малко сирене.

Страничната салата е основно по-малка част от горната салата, минус лука и пилето. Той има 3 нетни грама въглехидрати.

Другите салати са различна история - югозападната пилешка салата има 19 грама нет въглехидрати и червената ябълка от орех скара с пилешки салати има 21.

Салати: Най-добрият залог е синьото сирене на 1 грам въглехидрати на пакет или дома за дресинг на 3. Другите се изкачват от там, като най-лошото е, че най-лошото е Винагитът с малини на 12 грама - това е цяла супена лъжица захар - предположихте го - висококачествен сироп от царевица).

закуска

Има наистина само една истинска оферта за закуска с ниско съдържание на въглехидрати. Hardee's има боулинг за закуска с ниско съдържание на въглехидрати, която изглежда е яйца, смесени с парчета бекон и шунка с наденица и сирене на върха, за 6 грама въглехидрати. Няма нищо сравнимо в Карлс младши

От друга страна, можете да получите някоя от многото бисквитни или сандвич приноси, които идват с яйца, колбаси и т.н., и ги потърсете без хляб.

Или, още по-добре, поискайте отделно тези елементи, което би било по-евтино.

Страни и други елементи

След като ни предоставиха масив от бургери и сандвичи, обработени от салати, Харди и Карл младши очевидно смятат, че са изпълнили задължението си за нас. Всяка друга позиция в менюто е натоварена със захар и нишесте. Дори една малка порция ключалка ще ви върне 18 грама нетни въглехидрати - да, това е над 4 супени лъжици захар в малка порция слама! Има дори елементи от менюто, съдържащи почти 100 грама въглехидрати. Нищо добро не може да дойде дори от гледката към тези елементи от менюто.

напитки

Както навсякъде, изборът ни е вода, диета сода, неподсладен горещ или студен чай или кафе.

За да обобщим, Hardee's или Carl's Jr. не са лоши места, където да се отбиете за бургери понякога, тъй като няма да ви се налага да се нахвърляте неудобно с пластмасов нож и вилица в пластмасов контейнер. Карл младши дори има салата с разнообразни листни зеленчуци върху нея. Въпреки това, както при другите ресторанти за бързо хранене , изборът за тези, които следват плановете за хранене с ниски въглехидрати, е доста ограничен.