Често срещани грешки, които превръщат здравословните храни в лоши избори

Това е объркващо там. Една минута вие сте върхът на здравето; следващото, вие несъзнателно извършвате диета не! Прочетете, за да откриете пет често срещани грешки, които превръщат здравословните храни в лош избор. Защото вашите добри намерения трябва да се изплатят.

Не гледайте какви са вашите салати

Салата е основната храна за диети, но тя лесно може да се превърне в катастрофа с калории.

Твърде много популярни добавки са натоварени с калории. Говорим за мочурища, тортила, и сирене, и захаросани ядки. Но най-големият и най-честият виновник? Обличането.

Перфектно здравата салата се превръща в калориен кошмар, след като е изсъхнал в пълнозърнест дресинг. Две супени лъжици сервиране на стандартна превръзка има около 150 калории, но повечето салата от вентри съдържат два до три пъти тази сума. Мислите ли, че сте умни, като поръчате салата от пилешко цезар вместо паста? Помисли отново. Тези салати средно около 850 калории!

HG tip: Отидете със светъл дресинг отстрани и използвайте пестеливо. Както ми харесва да казвам: "Потапяйте, не излейте!" Можете също да използвате дъжд от балсамов оцет или лъжица салса, вместо да направите по-здравословна салата .

Пийте вашите плодове и зеленчуци

Когато сок куп плодове и зеленчуци, губите всички влакна за пълнене. И тъй като отнема толкова много плодове и зеленчуци, за да направите малко количество сок, крайният резултат може да бъде сравнително калоричен.

Аз съм фен на случаен лакомства в дома, но не всички гладки са създадени равни. Повечето предложения за сладкиши са пълни с съставки за угояване: гранула, пълномаслени млечни продукти, захарни сиропи, ядки от ядки и др. Така че преди да се отправите към Groovy Smoothie, проверете хранителните статистики! Може да се изненадате.

Яденето на твърде много добро нещо

През последните няколко години храни с пълно съдържание на мазнини се завръщат. Храните с мононенаситени мазнини (MUFAs) - олио, авокадо и бадеми - се считат за "добри" мазнини. Вярно е, че тези храни са с много хранителни ползи, но те са склонни да бъдат много калорични. Това означава, че малка порция съдържа много калории.

Например, една супена лъжица зехтин има около 120 калории. Четвърт чаша смесени ядки има около 200 калории. А голямото авокадо има около 320 калории. Ресторантите са известни с обслужването на над горните порции от тези храни, но се нуждаете само от малко количество, за да се възползвате от хранителните им предимства. Така че, пазете окото си и направете тези храни аксесоар, а не основното събитие!

Улавянето на слаб протеин и зеленчуци в сос за угояване

Няма по-бърз начин да превърнете здравословната вечеря нагоре-надолу, отколкото да я задушите с лошия сос. Повечето кремообразни сосове съдържат тежък крем, масло, масло, майонеза и / или брашно. Ако четете меню, внимавайте за холандците, бешамел, карбона и Алфредо. Страшни неща! По-добри възможности? Доматен сос, лимонов сок, салса, балсамов оцет и соев сос. Ако не можете да устоите на декадент сос, поръчайте го отстрани.

Поне така можете да контролирате колко от нея ядете!

Осъществяване на Granola основен играч в плодове и кисело мляко Parfait

О, гранула. Как ни заблуди всички. Това е една от онези привидно здравословни храни, които всъщност са пълни с калории. Една чаша има около 500 калории и 30 грама мазнини. Кой би си помислил!

Гранула е предназначен да се яде на малки порции, но повечето хора ядат две до три порции наведнъж, без да осъзнават. Склонен съм да избягвам лимона, лично, но ако ви харесва на сутрешния си парфет, запазвайте размера на порцията на няколко супени лъжици. Фокусирайте се върху плодовете; донесе на плодове, банани и ананас!

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!