Малки суапове за отслабване

Ако искате да отслабнете, малките корекции на хранителните ви навици могат да бъдат също толкова ефективни, колкото и големите промени в живота. Прочетете нататък, за да откриете пет малки суапа за голяма загуба на тегло.

Разменете хляб и сандвичи за маруля и бисквити

Този суап прави голяма разлика. Можете да запишете стотици карабия карабийки в едно хранене чрез търговия с нишестени хлебни продукти за листни продукти.

Най-добрата част от сандвича е това, което е вътре! Или приключете вашите сандвич / бургер екстракти в пресни листа от маруля (айсберга или маслото работи най-добре), или отидете на задушени листа зеле. Само не забравяйте да запазите останалите съставки на сандвича от здравословна страна.

Прескочете мазни картофи на базата на картофи и печете картофено пюре

Аз съм глупак за пържени картофи ... както и повечето хора на тази планета! Проблемът е, че те обикновено са натоварени с калории, дължащи се на карби картофите и на маслото, в което са пържени. Но можете да се насладите на вкуса и структурата на пържените картофи, без да се пренебрегвате в отделите за калории и мазнини. Просто заменете картофите с моркови и ги изпечете вместо пържене. Всичко, което трябва да направите, е да изрежете обелени моркови в френски орехи, да ги поставите на тавичка и да поръсите със сол. След това се пекат за 15 минути от всяка страна на 425 градуса, и вола! Пържени картофки за част от калориите.

Вие ще искате да кажете на приятелите си за това.

Разменете стандартни макаронени изделия за домашно приготвени тиквички

Знаете ли, че една чаша редовно приготвена паста има около 200 калории и 40 грама въглехидрати? Само една чаша! Това е напълно ненужно, особено когато смятате, че макароните обикновено нямат много вкус; това е топингите, които наистина правят ястието.

Вместо това използвайте тиквичките и можете да удвоите размера на порцията си само за 70 калории и 14 грама въглехидрати, плюс 4 грама фибри. Няма конкурс. И не се притеснявайте от подготовката: Докато имате подходящите инструменти, правенето на тиквички с тиквички в тестени изделия с ниско съдържание на въглехидрати е толкова лесно.

Търговски чипс картофи за 94% без мазнини пуканки

Размяна на чипове, бисквити и други хрупкави закуски за 94 процента без мазнини пуканки е една от най-добрите малки промени, които можете да направите, когато искате да отслабнете. Това е така, защото може да имате пет чаши от пуканки за около 100 калории. Това е една снабдявана с голям обем! Смесете го с лиофилизирани плодове или мини полусладки шоколадови чипове за някакъв допълнителен вкус. Подправката "Тако" е още едно вкусно допълнение, ако търсите нещо по чубристото.

Ако пуканки не е вашето нещо, опитайте други умни закуски със 100 калории или по-малко.

Разменете карба-тежки съставки за консервиране на боб

Да, сериозно! С течение на годините използвах всичко от консервирана чиста тиква до ябълково грозно кисело мляко в десертни рецепти, но консервираните бобчета може би са ми любими печене! Черното боб осигурява перфектната текстура за декадентни ястия като бонбони и шоколадова торта, а нахутът е страхотен в блондинките и десертите с фъстъчено масло.

Фасулът осигурява белтъчини и фибри, което не може да се каже за типичните за печене съставки като брашно и масло! Фасулът е по-добър. Достатъчно казано.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!