8-те най-добри плюшени панталони за деца, които да купят през 2018 година

Пешеходните панталони трябва да се движат с вас, да изтриват влагата и да ви улесняват в ходенето. Предпочитам съвременни технически тъкани, които изплитат пот, но някои ще се чувстват най-удобно в памука. За дълги разходки или за пътуване, може да искате конвертируеми панталони, така че не е нужно да пакетирате или да се превръщате в къси панталони, когато се затопли.

Тези панталони от найлон / еластан се отличават с отлични рецензии. Тъканта има водоотблъскваща ом-щит за дъждовни дни (но не е водоустойчива!) Те имат предна капачка за захващане, както и вътрешен шнур за персонализиране на вашето прилягане. Те изсъхват бързо и са чудесни за пътуване. Те имат джоб за сигурност, затворен с цип, за вашите най-важни неща. Предлага се в размери 16 Plus до 24 Plus и в черно или с въглен.

RBX прави чорапогащи, гамаши и capris за жени с по-голям размер от 1X до 3X. Те нямат джобове, но имат широка лента и забавни отпечатъци и модели. Чувствайте се модерни, докато се наслаждавате на тренировката. Те са изработени от полиестер и спандекс, за да отнемат влагата и да се движат с вас. Те също имат основно черно, за тези от нас, които се нуждаят от координация с останалата част от ходенето ни.

Когато искате пълна дължина на чорапогащи, това са добър избор. Те имат плоска еластична лента с вътрешна еластична дръжка. Те нямат джобове.Те идват в размери XL до 6X.

Тези панталони са изработени от бързо изсушаващ се тъкан от найлонови тъкани и шпандал. Те имат широка лента, включваща джоб, както и джобове за ръце. Маншетите на краката могат да бъдат подрязани, за да се предпазят насекомите и останките или да се подобри прилежащата към вашите обувки или ботуши. Те са налични в размери от 1X до 3X в два цвята.

Тези леки панталони от найлон / еластан са чудесен избор през есента, зимата и пролетта. Те поттават пот и бързо изсъхват. Те притежават огнеупорната устойчивост на Omni-shield и слънцезащитната защита Omni-shade UPF 50. Те имат средни и странични джобове, както и джоб на гърба. Те идват в размери 16 плюс 24 плюс и разнообразие от цветове.

Получете страхотна технология за работа с Nike в тези изпълнени култури. Те са прости - без джобове, само тъкани за потта за скорост. Също така на разположение в Nike.com в размери от 1X до 3X и разнообразие от цветове.

Това капри е близко разположено, така че можете да го носите само по себе си или да слой под по-свободни къси панталони или поли. Те са изработени от антимикробна тъкан за изпотяване на пот. Дължината на вдлъбнатината е 21 инча. Те нямат джобове. Те идват в XL и плюс размери 1X-6X.

Обикновено не препоръчвам памучни панталони, но много пешачи като усещането за памук. Тези панталони памук / спандекс се предлагат в голям диапазон от размери и средно, дребни и високи дължини. За тези от нас с трудно прилепнали тела това е важно. Имат джобове с цип в рамото, които ми харесват за ходене. Те идват плюс размери 1X-6X и средни, дребни и високи дължини.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .