Без глутен хляб

Пресни и замразени продукти, които можете да закупите или поръчате

Когато става въпрос за хляб без глутен (или за друг хляб, за който се отнася), времето, че консенсус е, че домашно бие магазин закупени, по всяко време. Преди няколко години това беше много вярно, тъй като няколко продукта без глутен на пазара не предлагаха много от гледна точка на вкус или текстура.

Но малко от нас имат време да изпекат собствения си хляб и за щастие производителите без глутен ускориха все по-голямото разнообразие от отлични храни, закупени от магазините, които не са били произведени от глутен. Ето какво е известно: какви марки са на разположение.

1 - Каньон Байкхаус

© Canyon Bakehouse

Canyon Bakehouse, носител на наградата "Читателите за избор" за най-добър хляб без глутен през 2012 г., прави 7-зърно, канела стафиди, планинско бяло, наследство стил мед бяло, наследство стил цялото зърно, разбира се, не се прави от глутенова зърнена ръж), и Rosemary & Thyme Focaccia. Всички могат да бъдат закупени чрез уебсайта на компанията. Също така можете да намерите продуктите на Canyon Bakehouse в секциите за хлебни изделия на повече от 750 целеви магазина в САЩ и в някои магазини за хранителни стоки.

Продуктите Canyon Bakehouse не съдържат млечни продукти, казеин, ядки и соя, но включват и яйца. Компанията тества продуктите си, за да се увери, че съдържат по-малко от 5 части на милион глутен.

| Повече ▼

2 - Ener-G

Ener-G, компания от Вашингтон, специализирана в продукти без алергени, предлага 12 различни вида хляб, вариращи от основен бял нарязан хляб от тапиока до висококачествени и ленени семена. Много от продуктите на Ener-G се грижат за тези с допълнителни алергии или непоносимост. Например, можете да закупите хляб без глутен, без глутен, както в кафяви, така и в бели оризови вкусове, плюс хляб със стафиди без яйца.

Конвенционалните супермаркети често предлагат един или повече типа хляб Ener-G и можете да поръчате продуктите онлайн. Продуктите Ener-G се произвеждат в обект без глутен, без млечни продукти, без фъстъци, без черупкови плодове и сертифицирани по Кошер, а компанията проверява продуктите си, за да се увери, че съдържат по-малко от 5 части на глутен.

| Повече ▼

3 - Глутино

Глутино произвежда четири различни вида сандвич хляб: засадени, скин-стафиди, бели и многозърнести. Всички сортове са без мляко и казеин. Всички те съдържат яйца и може да съдържат следи от соя и сусам.

Всички Глутинови продукти са без съдържание на консерванти, така че е най-добре да ги замразите и размразете няколко резена в микровълновата фурна непосредствено преди сервиране. Глутино, което продава хляба си онлайн и чрез хранителни магазини и магазини за здравословни храни, тества продуктите си да съдържат по-малко от 20 части на милион глутен.

| Повече ▼

4 - Храни за Kinnikinnick

Kinnikinnick Foods произвежда четири различни вида хляб без глутен, включително пълнозърнести, млечни, бели и канелени стафиди. Всички са без млечни продукти и ядки, но съдържат яйца, царевица, мая и картофи. Дружеството понякога създава и специални хлябове с ограничено издание, като "хляба на фестивала", продукт, който е пълен с захаросани плодове и се продава само през ноември и декември.

Университетът в Небраска удостоверява, че продуктите на Kinnikinnick съдържат по-малко от 5 части на милион глутен, а хлябовете се произвеждат в съоръжение без ядки.

| Повече ▼

5 - Ново зърно без глутен хлебни изделия

Ново зърно без глутен пекарна прави пет различни хлябове, включително многобука, канела стафиди, sourdough, бял сандвич хляб, и без яйца без вегетариански бял сандвич хляб. Всички те съдържат мая, а всички освен хляба без яйца съдържат яйца. Никой не съдържа мляко.

Според главния изпълнителен директор на "New Grains Bakery" и основателя Тим Лоусън, "New Grains" внимателно извлича всички свои суровини и смила своето брашно на място от цели зърна без глутен, за да премахне повечето източници на кръстосано замърсяване с глутен. Хлябът се предлага на няколко места в Юта и Аризона и онлайн.

| Повече ▼

6 - Хлебарката без глутен на Руди

Безплатното хлебни изделия на Rudi (което не трябва да се бърка с Udu's Free Gluten) прави два различни вида нарязани хляб: оригинални и многобройни. И двете съдържат яйца.

Хлябът е сертифициран от Организацията за сертифициране без глутен, който съдържа по-малко от 10 части на милион глутен. Въпреки, че Rudi's няма отделно съоръжение, което не съдържа глутен, компанията пие безглутенови продукти на отделно, специално предназначено оборудване и на отделни производствени дни. Според компанията: "Нашите безглутенови хлябове се пекат само след като обектът е преминал през обширен, пълен ден почистване процес.Всички входящи съставки също са тествани и сертифицирани да бъдат без глутен.Като част от нашата безглутенова сертификация, всяка партида от нашия хляб без глутен е тествана и трябва да тестваме под 10 ppm глутен за разпространение. Освен това изпращаме продукт на външна лаборатория, за да потвърдим резултатите от теста и да гарантираме, че имаме по-малко от 10 ppm глутен. Можете да закупите продуктите на Руди онлайн или в избрани супермаркети.

| Повече ▼

7 - Schar САЩ

Шар САЩ, предлага три хлебни сандвича, включително бял хляб Artisan Baker, млечен хляб Artisan Baker и хляб с деликатеси.

Всички сандвич хлябове "Шар" са без съдържание на лактоза, както и без глутен, но съдържат соя.

| Повече ▼

8 - Три хлебарки

Три хлебари, известни преди като The Grainless Baker, правят пълнозърнест хляб, Седем древен зърнен хляб, пълнозърнест хляб с ръжен стил и пълнозърнест хляб MaxOmega и печен хляб. Всички съдържат яйца и мая.

Можете да купите хляб без глутен от трима хлебарки онлайн или чрез някои магазини. Всички хляб и други продукти от Three Bakers са тествани, за да съдържат по-малко от 5 части на милион глутен.

| Повече ▼

9 - Без глутен от Udi

Udine's Gluten-Free предлага пет различни хляба - пълнозърнест хляб, бял сандвич хляб, просо хляб, омега лен и влакно хляб и канелен хмел със стафиди. Хлябът включва тапиока и кафяв ориз, заедно с яйцата.

Udi's е сертифициран от Глутен без сертификати, който тества под 10 части на милион глутен. Можете да закупите продуктите на Udi в много магазини за хранителни стоки, както и в онлайн магазина на компанията.

| Повече ▼

10 - Пълна храна без глутен Bakehouse

Ако живеете в близост до супермаркет Whole Foods, може да намерите продукти на Whole Foods без глутен Bakehouse, които не са налични във всеки магазин и за съжаление не могат да бъдат поръчани онлайн. Блекхаус без глутен предлага няколко различни вида хляб, включително хляб от меден овес (направен със сертифициран овес без глутен), хляб от прари, сандвич хляб, царевичен хляб и сушено домат и печен чеснов хляб.

Продуктите от бактерията без глутен се произвеждат в обект без глутен и се тестват, за да се уверят, че съдържат по-малко от 5 части на милион глутен.

| Повече ▼