Пиле, Чедър и домашно горещи джобове от Броколи

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 279

Мазнини - 18 гр

Carbs - 17g

Протеин - 14g

Общо време 50 мин
Подгответе 15 мин. , Пригответе 35 мин
Сервизи 10 (всеки половин горещ джоб)

Подобно на повечето пакетирани преработени храни , горещите джобни ястия - тези популярни обороти в микровълнова фурна, пълнени със сирене, месо и зеленчуци - опаковани в аромат, заедно с излишните количества натрий. Намалете съдържанието на натрий наполовина и запазете диетата си, която е благоприятна за кръвното налягане, без да се прави компромис с пълнежа. Тези домашни горещи джобове предлагат постно пилешко месо, богати на витамин С броколи и сирене чедър, всичко това смесено в една купа и изпечено на един лист за лесно, прохладно почистване.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 350F. Нарежете голям лист за печене и го оставете настрани, докато го използвате.
  2. Ако все още не сте го направили, готвяйте нарязаното пиле в тиган на средна температура.
  3. В голяма купа комбинирайте пиле, чесън, сол, лют червен пипер, пипер, броколи и сирене. Разбъркайте добре използвайте ръцете си!
  4. Оформете квадратчета за сладкиши върху облицования лист за печене.
  5. Изсипете половин чаша от сместа върху всеки от петте квадратчета за пържене на тесто, натискайки ги на равномерно платно и оставяйки около една четвърт инча по страните.
  1. Поставете нагоре всеки квадрат с един от останалите квадратчета (тези без пилешка смес). Леко го опънете с ръце, ако не достигне ръбовете на пилешката смес. С помощта на вилица натиснете по ръбовете, за да ги навиете и залепете.
  2. Почистете всеки квадрат с измиване на яйца.
  3. Печете, докато се приготвят площади, около 35 минути.

Варианти и замествания на съставките

Ако предпочитате, заменете пилето с половин килограм меко говеждо месо . Преброяването на калориите ще се промени само с няколко. Използването на 90 процента меко говеждо месо ще увеличи броят на 290 калории на порция (половин горещ джоб).

Тестото за пица може да се използва вместо тестото. Тя просто няма да излезе като flaky.

Съвети за готвене и сервиране

Купете предварително нарязани плоскости за сладкиши, ако ги намерите - те ще ви спестят доста време по време на подготовката. Ако те не са на разположение, извадете лист за тесто и изрежете 10 5x5 инча квадратчета.

Можете да накълцате чесъна или да използвате ренде с микроплан - просто наблюдавайте пръстите си!

Увеличете броколите в кухненски процесор, за да постигнете консистенцията на ориза. Можете също така да използвате нож, за да ги наситите, но това ще отнеме повече време.