RooSport Magnetic Спортен джобен преглед

Как можете да носите удобно уредите си за ходене ? Когато пътувате, как можете да носите паспорта си, парите и картите, защитени срещу джебчии? RooSport често има щанд на маратона и половин маратон експо. Първоначално те разработиха магнитен спортен джоб RooSport с размер, който е идеален за използване по време на състезание или като пътнически портфейл или колан за пари.

Тогава те произвеждат по-голям размер, който би се появил на нарастващите размери на смартфоните и също така щеше да държи малка камера, решаваща проблема как да носи тези на състезания или докато обикаля. RooSport 2.0 беше достатъчно голям за iPhone 6, но не и 6 Plus. Компанията продължава да развива размери, за да отговори на нуждите на най-новите технологии.

Осигурява на вашата талия с магнити

Макар че те бяха полезни, флаш пакетите отдавна са излезли от модата, за да носят самоличност, ключове и малко пари, докато ходеха. Пръстените за пари не са много удобни за използване в спорта. Но ти просто пъхна RooSport в кръста си и клапа с магнит в него съвпада с магнита от другата страна. Воила, сигурно е в колана ти без колан.

Колко е сигурен този магнитов метод? RooSport е доказано в продължение на две седмици в пешеходна ваканция с паспорт, пари, монети и кредитна карта в него. През цялото това време тя се разсейва само два пъти при използване на тоалетната.

Дори и тогава, тя се озова в пазвата на панталоните и не падна на пода. Продължаваше да се движи много и винаги бе закрепена в панталона на панталоните.

Оригиналният RooSport е малко прекалено малък за нарастващите размери на смартфоните. Големият размер е само половин инч по-голям, което може да пасне на повечето телефони и е идеално за 15-минутни разходки в делнични дни, докато слушате подкасти или музика.

Това също се оказва чудесен начин да носите малка цифрова камера Nikon на разходки.

Двойни джобове

RooSport разполага с джоб с цип за кредитни карти, ID и пари. Също така има джоб за прибиране, който е захванат със затваряне с кука и цилиндър.

В джоба за падане може да се съхраняват неща като енергийни гел пакети , музикален плейър или мобилен телефон. Паспортът се вписва перфектно по време на пътуване, въпреки че покрива затварянето на велкро.

RooSport е чудесно решение всеки път, когато имате нужда от джоб, но дрехите ви нямат. Можете да носите служебните си ключове на работа, когато нямате джоб в панталоните, ризата или сакото си.

Сигурен и дискретен

Където джебчиите са притеснени, RooSport е дискретен начин да носите вашите лични карти, карти и пари. Тя приляга толкова равномерно под колана, че едва забележите, че е там и не оставя силует, който крадците могат да забележат. Тъканта е много удобна.

Големият вариант използва водоустойчива тъкан за джоба, което вероятно е добра идея. Тя може да предотврати изпотяване на пара от вашата електроника.

Имате бърз достъп до вашите карти и пари в RooSport в сравнение с колан за пари. Лесно е просто да приберете няколко сметки в джоба, за да ги опишете по-късно.

Джобът с цип осигурява допълнителна сигурност при пренасяне на вашите предмети в джоб.

Проблеми с магнита?

Може да сте предпазливи, че магнитите може да повлияят на ключовете на хотела, така че да ги носите в друг джоб. RooSport предупреждава, че iPod Classic (но не и други модели) е чувствителен към магнитите. Въпреки това, не се забелязват проблеми с кредитни и дебитни карти, пренасяни в RooSport в продължение на седмици.

Долен ред

RooSport е отличен туристически портфейл и тренировъчен портфейл. RooSport ще бъде отличен подарък за всеки, който се радва на бягане, фитнес или ходене.

Оповестяване: Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим обезщетение във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.