Голяма спална чанта Agnes Cross Mountain

Ако не сте свикнали с спален чувал, можете да се разочаровате, като го превърнете в подложката за матрак. Големият Агнес решава това, като изоставя изолацията от дъното на чантата и има джоб за поставяне на тампона. По същия начин можете да натъпкате руно или яке в джоба си, за да създадете възглавница. Резултатът е торба, която спи спокойно - можете дори да го преобърнете лесно.

Дизайнът на ципа запазва черновите. Това е страхотна спално чувала с 3 сезона.

Характеристики, които ни харесват най-доброто от голямата спалня Agnes Cross Mountain 45

Против

Експертна ревю - Спален чувал Big Agnes Cross Mountain

Big Agnes премахва теглото, като държи подложката, прикрепена към торбата. Подложката се вкарва в ръкава на дъното на торбата, а на дъното няма подложка или изолация, различна от тази, осигурена от подложката. Това е страхотно за тези, които обичат да се преобръщат през нощта.

Ципката е добре защитена от вътрешни прегради, които гарантират, че външният въздух не изтича през ципа. Нагоре в главата има вграден джоб за възглавници - можете да си смените сакото в него, за да го използвате като възглавница, или да вмъкнете възглавница в него. Можете да използвате теглещия кабел, за да прикрепите себе си в торбата през студените нощи.

Торбата е покрита отгоре и отдолу, за да отблъсне водата и да ви изсуши от кондензацията в палатката или от проливен дъжд.

Торбата Cross Mountain има синтетично запълване и е подходяща за температури до 45F. За по-ниски температури Big Agnes има чантата Gun Creek 30F и чантата Encampment 15F. Намерих чантата Cross Mountain, която е идеална за леките температури, които можете да очаквате при 3-дневните разходки по рака на гърдата или при ходенето на Camino de Santiago през пролетта или есента. Чантата идва както в редовни, така и в големи размери.

За подложка можете да използвате 20-инчов широк тампон, например терморезистент, или да вземете една от REM подложките на Big Agnes.Силно препоръчвам изолирана самонадуваема подложка, като тези, за разлика от въздушния матрак.Един предупреждение - имате нужда от подложка, когато използвате чанта Big Agnes, защото няма подложка на дъното.

Получете компресионния пояс Big Agnes, за да можете лесно да изпарите подложката още докато сте в чантата и след това да я компресирате надолу, за да се поберат в багажа ви.

Къде да купя спални чували за Big Agnes Cross Mountain

Можете да намерите тези чанти в BigAgnes.com, както и техните спални подложки, палатки, облекло, аксесоари и др. Вероятно ще искате една от техните камери за въздух или самонадуващите се подложки за спане, ако вече нямате такъв. Можете да ги намерите и в онлайн търговците на дребно.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.