7-те най-добри дъждобрани за жени да купят през 2018 година

Бъдете сухи, когато времето се удари

Вие постигате своите фитнес цели, като се отдалечавате всеки ден от ходене, бягане, туризъм и отвъд, но когато времето се обърне, то наистина може да постави амортисьор на вашата тренировка. Но с подходящия дъждобран все още можете да излезете навън и да се упражнявате, докато сте на сухо и удобно място.

Ключът към избора на правилното палто за вас е да разберете кой климат ще го използвате в и за какъв вид дейности. Ако сте бегач, може да искате нещо по-подходящо, което да има дишащ материал, за да остави влагата. Искате да ходите? Можете да изберете повече от традиционното водоустойчиво покритие, което има функции, от които може да се нуждаете като отразяваща лента или много джобове. Независимо от активността или времето си, това са най-добрите дъждобрани за жени.

Хилядите положителни отзиви за това дъждовно яке правят разкаянието на купувача доста малко вероятно, но сред най-големите рисунки за закупуване на Charles River New Englander: шортинг качулка, вентилационни отвори, позволяващи въздушния поток (защото никой не харесва горещ лепкав плъзгач) рефлективни ивици (запазване на безопасното ви навечерието), регулируеми ремъци за китките и над 12 цвята, от които да избирате, така че намирането на любимите ви няма да е проблем. Що се отнася до прилягането и тъканта, той има A-линия дизайн и е изработен от полиуретан, който е свързан с тъкан, което означава, че Майката Природа няма шанс срещу този труден апликатор. Много коментатори също бързат да посочат отличното качество, в допълнение към това, че се сгъват лесно за пътувания, имат ласкателна форма, което позволява слоевете да се добавят отдолу и да бъдат безопасни за пералната машина, независимо от предложения маркер за ръчно пране.

Ако тичате на открито, знаете, че лошото време винаги изглежда да удари. Със сакото Baleaf Convertible Cycling Running, ще останете сухи през дъжда и ще блокирате всякакви вятърни пориви с ветроустойчивия материал. Това, което също прави това яке чудесно за бягане, е, че ръкавите могат да бъдат компресирани, за да се носят като жилетка или частично без цип, за да ви дадат вентилация, когато имате нужда от нея. Сакото също има отвори в гърба, за да осигури циркулация, когато наистина работите на пот. Якето също има отразяващи елементи, когато пътувате след тъмно и два джоба за ръка, които лесно могат да съхраняват телефона и клавишите ви, без да ви претеглят с допълнителна тъкан.

Три слоя на изключителната TEK O2 система на LLBean правят това победител за издръжливостта на елементите целогодишно, независимо дали сте изправени пред сняг през зимата или слънце през лятото.

Якето, което пада в бедрото, има отвори с цип за допълнителни отвори, велкро китки, качулка, която може да бъде променена на три различни места, залепени шевове и три джоба (две ръце и един гръден кош) стоки, без да се притеснявате, че ще бъдат разрушени. И ако се нуждаете от по-убедителен фактор за топлината върху този палто, просто помислете за историята на една жена, която го е купила за клас по геология в Шотландия: "Често бях извън осем часа на ден при силни ветрове и дъжд и винаги останах сух и топло ", казва тя.

Когато тренирате във вашите пътувания, никога не знаете какво може да се случи с времето. Тъй като не можете да донесете целия си гардероб в дрехата си, малкото сгъваемо яке, което се сгъва в джоба му, като Marmot PreCip не само гарантира, че оставате сухи, когато разбивате пот, но също така можете да го пазите в опаковката чантата, когато ви забележи.

В PreCip има и технология NanoPro, която го прави толкова дишаща, колкото и водоустойчива, и се предлага в шест цвята, които биха изглеждали също толкова добре, колкото се велосипед през планините, тъй като би пътувал по тротоарите на нов град. Регулируемият капак може да се навива в яката, когато не се използва, което го прави страхотен допълнителен слой, когато възникнат студени температури.

Ако живеете в дъждовен климат, палтото с дължина на талията може да не го отреже. Тази Ancha parka от North Face е чудесно за онези, които искат яке, което могат да носят на работа, но също така могат да я завият, докато се потят по следите през уикенда. Това яке осигурява известна топлина, която е толкова добра за прохладни пролетни дни или по-топли следобеди. Качулката е подвижна и якето има достатъчно джобове, включително метро и ключодържател, за да съхранява всичко необходимо, за да излезе от вратата.

Този стил идва в пет нюанса, вариращи от патладжан до бледо розов, така че изглежда шик, когато го носите, но също така ще работи безпроблемно с вашето друго активно облекло през почивните дни. Рецензенти обичат гъвкавостта на това сако и намират, че дължината е точно заради всичките им нужди.

Съставен от найлонова обвивка и полиестерна подплата, моделът на Columbia Arcadia li е дъждовен ден MVP. Без значение каква е вашата изборна дейност на открито, няма да бъдете разочаровани от тази рок звезда, която ще ви предпази от злополука. С размери от 1X до 3X, това яке (което също идва в безброй цветове) дава трайност на "он-технологичната мембрана", съчетана с пълна запечатка на шевовете. От гледна точка на миряните, условията няма да стигнат до вас на екстериора или интериора. Единствената отрицателна стойност, която се посочва, би била ръцете. Тъй като някои отзиви са склонни да наричат ​​тази област като малко прекалено стегната, така че бъдете готови да поръчате размер, ако е необходимо.

Северното лице е известно със своята експертна изработка в категорията за външно облекло, така че не е изненадващо, че един от най-продаваните от тях направи нашия списък с 4.6 рейтинг в това! Въпреки, че решимостта е насочена повече към по-топлите месеци, отколкото към интензивните студени, тя обещава да върши своята работа: Да ви сухи. Други ползи? Можете да съхранявате качулката в яката, ако не искате да я носите, а контурните страни предлагат по-женствен силует, ако боксът не е просто вашето нещо.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .