Персонална защита за Walkers

Куче или спътник с ходене са най-добрият избор за повишена безопасност от нападение от непознат. Но ако нямате куче и не искате да се налага да намирате ходещ партньор всеки път, когато ходите на разходка, може да търсите някои алтернативи. Или може да сте загрижени и за нападението на кучета .

1 - Спрей за подправки с джоджен

С любезното съдействие на Амазонка

Този дизайн е страхотен. В каишката има думата "Mace" с големи букви, където биха могли да го видят, когато го носите. Контейнерът има вдлъбнатини, за да знаете, че потокът ще бъде насочен в правилната посока. Той има флип за да се предпази от случайна преса. Можете да си починете палеца на капака, докато вървите, но каишката за ръка държи кутията в ръката ви, без да се налага да я хващате. Той има формулировка от 10% олеорезин капишкум, която обикновено е максималната позволена за лична защита. Той има струи с пръскане, ефективни до 12 фута.

Уверете се, че сте проверили дали пипер пръскането е законно във вашия район.

2 - Спрей за пингвинче за бинстинг

С любезното съдействие на Амазонка

Blingsting е атрактивен капан за спрей за пипер. Лесно е да носите в ръката си докато вървите. Той има ключодържател и клип, за да можете да го закопчаете в опаковката или върху контур на колана. Касетата с 0.5-унция има 10% състав на олеорезин капишкум. Бутонът за задействане има позиция на безопасност, така че не би трябвало да можете лесно да го изхвърлите случайно, въпреки че не е толкова сигурна, колкото капака на модела Mace Brand Jogger.

3 - Лични аларми за безопасност, свирки, викове

С любезното съдействие на Амазонка

Една силна аларма може да изпрати бившия нападател, който се върна в сенките. Има много персонални аларми за безопасност, които могат да се носят като ключове и да са удобни при ходене. Някои също имат фенерче или светкавица.

4 - Форкс 40 Sonik Blast CMG Whistle

С любезното съдействие на Амазонка

Силно свирка е друг вариант; това е едно от най-важните за туристи, които трябва да използвате за сигнализиране за помощ. Ярко оцветено свирка около врата ти може да сигнализира, че перфекционистки няма да се отърве от теб. Този модел се предлага в много различни цветове.

5 - Лични приложения за безопасност

Джеймс Уитакър / Цифрова визия / Гети

Смартфонът може да бъде или да не е възпиращ. Ако сте погълнати от текстови съобщения или от зониране на мелодии, може да не сте бдителни за потенциален извършител. Но ако останете наясно с обкръжението си, може да искате да използвате едно от тези приложения, което може да предупреди другите, ако се чувствате застрашени. Това изглежда малко вероятно да направи много добро преди атака, но може да подобри оцеляването си след едно.

6 - Пешеходни или ходещи полюси

Една твърда дървена бастунка може да бъде добро оръжие за защита. Алуминиевите ходещи / трекиращи стълбове също могат да ви приличат на по-твърда цел. Ако видите подозрителен човек, можете да държите пръчката или полюсите си отбранително.

| Повече ▼

7 - Изкрещя

Трябва да тренирате, като си силен алармен сигнал за безопасност. Крещи на потенциална заплаха с "ядосан глас на майка си" е първата ви линия на защита. Крещи "Остави ме на мира!" може да донесе помощ и да изпрати служителя.

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница. Прегледът на образците е предоставен от производителя за един от изброените елементи.