Как да тичам без музика

Съвети за побой на скука

Истинските и забавни мелодии могат да бъдат страхотно разсейване и мотивация. Но блокирането на усещането за слуха може също да е несигурно при определени условия на работа .

Ако не можете да слушате музика, има много други начини да се прокарате през трудни писти. Така че, ако обикновено тичате с мелодии и бихте искали да направите някои от вашите движения без музика, ето някои стратегии, за да се опитате да избегнете чувство на отегчение или немотивиране.

Говорете с другите

Ассент Xmedia / Гети изображения

Всеки път, когато бягам с други хора, мили ми се струва, че минават много по-бързо, отколкото когато бягам от себе си. Направете текущи дати с приятели или се присъединете към работеща група, така че не винаги да ставате соло. Дългите писти особено са чудесна възможност да бягате с други хора, защото трябва да се движите с разговорни темпове. И да чатите с другите по време на писти е чудесен начин да научите нови съвети и да получите съвети или прегледи за движението.

| Повече ▼

Идеи за мозъци

Prasit снимка / Гети изображения

Бягането може да ви помогне да изчистите ума си и просто да ви даде шанс наистина да се съсредоточите върху даден предмет. Използвайте времето си за размисъл, за да помислите за всичко, от новите теми, за които да пишете, за хранене, за дейности за вашите деца или идеи за подаръци за близки или приятели. Ако тичате вътре, можете дори да задържите тетрадка до вашата бягаща пътечка, за да напишете идея след (или по време на) бягството.

Изтичане на някои пара

TT / Гети изображения

Ако сте стресирани или ядосани за нещо, бягането може да ви накара да се почувствате по-добре. Извършването на усилване на вашия iPod също изглежда като добра идея, но това не ви дава възможност да помислите за ситуацията и се надявайте, че ще я пуснете. Едно бягство ви помага да се измъкнете от ситуацията и да помислите по-ясно за това. И често тичането може да ви даде перспективата да осъзнаете, че не е нещо, което в края на краищата би трябвало да сте ядосано или притеснено.

Фокусирайте се върху тренировката и ефективността си

Ассент Xmedia / Гети изображения

Често, ако правите много структурирана тренировка, като например интервална тренировка или повторение на хълма , тренировката минава много бързо и не се отегчавате, защото се съсредоточавате и върху нещо - времето, темпото ви, възстановяване. Ако обикновено правите повечето от вашите писти по едно и също време, с лесен темп, опитайте да го смесите с някаква скоростна работа.

Решавам проблеми

westend61 / Гети изображения

Бягането ви дава непрекъснато и мирно време да мислите дълбоко и продуктивно за нещо, което искате да решите, било то професионален или личен въпрос. Вие сте в състояние да забравите за други проблеми и наистина просто се съсредоточи върху проблема и възможните решения.

Бъдете разсеяни

ГрегорБистер / Гети изображения

Музиката може да ви помогне да излезете напълно, но можете да направите обратното, когато се движите без него. Опитайте наистина да обърнете внимание на гледките и звуците, които минавате. Това обикновено е доста лесно да се направи, ако тичате в състезание и има много други бегачи, зрители и други разсейвачи наоколо. Да бъдете по-приспособени към обкръжението си може да предотврати скуката и да ви накара да оцените способността си да бягате.

| Повече ▼