Как да намерите романтика чрез бягане

Ако идеята ви за перфектната дата върви за бягство, не сте сами. Има много хора, които са готови да се срещнат с някой, който споделя страстта им за бягство.

Следвайте тези стъпки, за да увеличите шансовете си да се срещнете с бъдещ партньор. Дори и да не правите любовна връзка, може да свършите намирането на някои чудесни партньори.

Отидете онлайн.

Регистрирайте се в уебсайт за запознанства за единични хора, които обичат да работят, като RunningSingles.com или FitnessSingles.com.

Можете да преглеждате профилите на участниците в района си и да изберете кой искате да срещнете.

Свържете се с вашия локален текущ клуб.

Повечето местни клубове за движение по пътищата предлагат групови писти през седмицата и през почивните дни и те са чудесен начин да се срещате с нови хора. Разгледайте клуба на пътниците в Америка, за да намерите най-близкия до вас клуб. Много клубове организират и социални дейности, като вечери и излети, за провеждане на писти или излети извън града. Ако няма локален клуб във вашия район, проверете местния ти магазин или кварталния здравен клуб, за да видите дали те предлагат организирани групови писти.

Намерете програма за обучение на благотворителна група.

Много организации с нестопанска цел предлагат коучинг и покриват разходите за състезания в замяна на усилията Ви за набиране на средства. Ще се срещнете с много благотворителни хора, които също споделят интереса си към бягството. Знам много състезатели (включително мен!), Които са срещнали своите приятели, докато са участвали в благотворителна програма.

Най-големите програми с много местоположения в цялата страна са: екипът на Обществото по левкемия и лимфом в обучението, екипът за определяне на американското онкологично общество, NF Marathon Team на Детския тумор.

Участвайте в местни пътни състезания.

Независимо дали се движите или сте доброволци на местно състезание по пътищата , лесно е да започнете разговор с някого.

Можете да говорите за бягане, курс, раса, предишни състезания, които сте направили и много други теми. Знам, че една двойка, която се е срещала, докато са били двамата доброволци на спирка за маратонска вода! Ако провеждате състезанието, просто се уверете, че се придържате към храната и наградите след расата - това е страхотно време да общувате с други състезатели.

Излизайте на популярни терени.

Може би е трудно да срещнете други участници, ако просто сте избягали около квартала си, но ако бяхте в местните паркове, на велосипедни алеи или на писта, ще започнете да виждате някои от тях и може би да ударите разговор, кой ви хваща окото.