Фитнес Тенденция: Забавни тренировки, които комбинират алкохол и упражнения

Добавяне на ново значение към вашата тренировка Buzz

Колкото и да звучи противоположно, упражненията и алкохолът може да са просто съвпадение в небето. Не защото е здравословно, а само защото е ... добре, честно. "Комбинацията от фитнес и алкохол е натрупала популярност, защото е честна", казва Джейсън Уимбърли, известен личен треньор и основател на The WALL фитнес. "Като обучители знаем, че нашите клиенти не само консумират кафяв ориз и пиле, но също така знаем, че много хора се посвещават на фитнес като средство да се наслаждават на свободното си време и да се разхождат малко и това е добре".

И честно казано, това е умен бизнес решение от името на гимнастически салони, ателиета и мениджъри на събития, които да дадат на хората това, което искат - възможност да празнуват и да се социализират след тежка тренировка. Осигуряването на напитки след пот насърчава участниците да се задържат, да опознаят своите съученици и да напуснат с чувство за добро "високо", което се простира отвъд и отвъд тренировъчните ендорфини .

Наличието на алкохол също стана практически повсеместно, когато става дума за състезания и фитнес събития. Например, през 2017 г., Michelob Ultra е наречен един от спонсорите на сериите Rock 'n' Roll Marathon Series. И това не са само големи събития, които включват пяна. Участвал съм в малки, локално управлявани следи в две различни държави, които послужиха на алкохола на участниците, както по време на състезанието, така и като "поздравления" след победата. Всъщност може да е по-трудно да се намери раса, която не осигурява алкохол, отколкото това, което прави .

Докато щастливите часове след тренировка и напитките след раждането не са съвсем нови, маркетингът на брака между тези привидно несъвместими партньори се промени. Преди това, обучители, фитнес центрове или мениджъри на събития можеха да кажат: "Присъединете се към нас за щастлив час след тренировка!" поставяне на алкохола като капачка до края на тренировката. Но сега напитките често се включват в името на събитието или класа, което го прави кристално ясен за това, което участниците могат да очакват. Например, когато се регистрирате за Bend Beer Chase в Bend, Орегон, предварително знаете, че можете да очаквате равномерни мерки за движение и (по избор) бира.

Така че, ако все още не сте се включили в действието и търсите няколко забавни начина да комбинирате любовта си към упражнения с умерено количество алкохол (нека да го поддържаме здрави, хора), помислете за следното възможности.

1 - Неделя Funday в THE WALL

Джейсън Уимбърли разбира какво искат неговите клиенти, така че в студиото си "THE WALL" той обслужва mimosas след класа "Sunday Funday", който се отличава с подпис на студиото 123 Stack формат за активиране на ядрото, обучение на велосипеди и колоездене.

"Докато повечето не може дори да завършат чашата си, това стана забавна награда и по-важното е, че ние можем да се свържем и да висим след класа", казва Вимербърли. "Когато капете пот и изтощени, лека глътка от нещо блещукане може да бъде достатъчно, за да ви помогне да се успокоите и да се накиснете всичко, преди да се върнете в реалния свят."

Разбира се, той също така подчертава значението на питейната вода, преди да се гмурне навътре в мимоза.

2 - Бързо движение

Ако обичате да бягате и харесвате брънч (или наистина, всяко хранене), bRUNch Running със седалище в Денвър, Колорадо, може да бъде вашата чаша чай (или вино, така). Фокусът на неконкурентовото обучение на общността е да балансира храната и фитнес по начин, който подкрепя цялостния активен и щастлив живот. Повечето обучения започват и завършват в ресторантите в градовете в цялата страна, като билетите за събития включват разходите за напитки след употреба.

И ако можете да стигнете до Денвър за официалното бягство, ще преживеете събитие от 5 километра или 10 километра, последвано от фестивал след пик, който предлага напитки, бира и яде от повече от 25 заведения за хранене в Денвър. Спонсорите включват компании като "Great Divide Brewing", "Barefoot Wine & Bubbly" и "Ръчно изработена водка" на Тито, така че знаете, че ще бъде забавно парти.

3 - Бъди Йога

Бронкс пивоварство

"Виждам йога и бира като близки духове, както древните традиции, които се натрапват в ритуал, баланс и общност", казва Лейн Масиъл, сертифициран здравен инструктор и инструктор по йога, който веднъж месечно е домакин на събитията за Brew You Yoga в Bronx Brewery. Масиел продължава да оприличава процеса на приготвяне на бира на "процеса на приготвяне" на йога практика. "Всеки път, когато стъпваме върху подложката, минаваме през нашия собствен процес на варене, смесваме съставките вътре в нас, балансирайки ги и им даваме добра енергия", казва тя. "Включвам този процес, учим за пивоварство в целия клас, а след това вкусваме бира!"

Маасил обича да преподава в клас, защото много хора, които се присъединяват, са нови към йога . Това е по-малко смущаващо да се регистрирате за йога в пивоварна, отколкото в студио от висок клас, което го прави нисък риск за хората да опитат нещо ново. Тя посочва, че много хора идват за бирата (участниците получават дегустиращ полет от пет кафета след класа), но в крайна сметка обичат йога.

И това също е лесен начин да се смесите с други хора, които споделят подобни интереси. "Хората се уморяват да се разхождат в един бар, да се ударят в него." [Този клас] съчетава неща, които вече правят, като изработване и общуване, като уникално пространство, звуци и миризми. опита. "

Разбира се, пивоварната Бронкс не е единствената пивоварна, която хоства уроци по йога. Класове се появяват в цялата страна, просто трябва да ги търсите. Например, ако живеете в Лос Анджелис, можете да намерите множество опции на уебсайта Brew Yoga или ако сте в Шарлот, Северна Каролина, разгледайте обявата за работа с вашия бира.

4 - Йога несвързана

Обичайте йога и виното? След това не можете да се объркате с уникалните уроци по Йога, които не са уточнени от Морган Пери. Тези събития, базирани в Ню Йорк, осигуряват възможност на заетите професионалисти да направят време за вечерна тренировка, докато се наслаждават на тяхното вино, а Пери дори прави образователния опит, като предоставя факти за забавлението на виното в целия клас.

Въпреки че на пръв поглед комбото изглежда малко необичайно, Пери настоява двойката йога и вино доста добре. Йога също ни помага да освободим напрежението, да намаляваме нивата на стресовия хормон кортизол, а алкохолът във виното може да ни помогне да се отпуснем ", казва Пери.

Това е основен фокус на нейните класове, базирани на виняса , които се затварят с медитативно дегустация на вино. "Медитацията ви позволява да се съсредоточите навътре и да пренебрегвате външния свят. С медитативно дегустация на вино, ние взимаме тази идея и я прилагаме, за да се съсредоточим върху това, което се случва във вашата чаша, без разсейването, което може да се случи в типична среда за дегустация на вино" добавя тя. "Ако сте напълно присъстващи, вие сте в състояние да се концентрирате по-добре върху това, което виждате, да миришете и да опитате в чашата".

5 - CyclePub

Гробовете на пъбовете са били самоуправляващи се събития, които са се превърнали в дива вечер, но в наши дни можете да се запишете за пивоварните обиколки, където вие и група приятели се движите от място до място - напълно самостоятелно задвижвани - както вие се радват на комбинация от активност и алкохол.

CyclePub, разположена в Бенд, Орегон, е една такава компания, която всъщност има разрешително за алкохол, което покрива многобройните си барове за колоездене. Това означава, че можете да донесете бутилка вино и пивовар, за да пиете с вас в движение (разбира се, споделяйте с колегите си) и да ги напълните, ако е необходимо, в пивоварните, към които спирате по пътя. Тези обиколки с екскурзовод траят около 2 часа и обхващат около 2 мили от понякога хълмистия терен, изстрелвайки вашите квадрати за кратки периоди от усилия. В крайна сметка, обаче, те се квалифицират като по-"кръчма" от "цикъла", така че докато те биха могли да ви накарат да се почувствате малко по-добре за поглъщане, те не трябва да заменят вашата нормална тренировка.

Подобни обиколки са на разположение в градове в цялата страна. Например, можете да резервирате обиколка с Crawler Pub в Остин, Тексас или Социален цикъл в Калифорния. Просто се уверете, че четете и разбирате правилата на компанията, преди да резервирате турне, тъй като те се различават по местоположение и лиценз.