Как да стигнете до тичането на Mojo

Подобно на всички взаимоотношения, любовна афера с бягане има своите възходи и падения. Един ден не можете да си представите живота без да бягате, а на следващия може да се проклинате за себе си (докато бягате, разбира се), за да започнете с този луд спорт.

Ако имате моменти, когато любовта ви към бягането избледнява (и кой не?), Ето някои начини за повторно запалване на искра.

1 - Купете си малко нова екипировка

gilaxia / Getty

Кой не обича някоя терапия на дребно? Поглезете се с някои нови съоръжения за бягане, като нова риза или тичащи чорапи, като награда за вашата упорита работа. Лечението ще ви накара да се чувствате енергично и да укрепите ангажимента си към обучението си. В края на краищата, кой не очаква с нетърпение носенето на тази нова, хладно изглеждаща ходова част в дългосрочен план? Ако сте в строг бюджет, опитайте някои от тези начини да намерите сделки за бягане и дрехи . И ако не се нуждаете от нова екипировка, масаж или педикюр винаги е хубава награда.

2 - Показване на вашето Bling

Amazon.com

Наличието на визуални напомняния за изпълняваните от вас изпълнения може да ви помогне да сте мотивирани да се върнете там отново (и да събирате повече благи). Получете хладни медали, висящи на стелажи, за да запазите медалите на състезанието си и да добавите визуален интерес към една от стените ви. Ако не искате да показвате медалите си, поставете една от вашите расови снимки на бюрото или хладилника като напомняне за вашите постижения.

3 - Говорете с други бегачи

Джъстин Кейп / Гети

Независимо дали обсъждате вашите минали дни на слава или бъдещи гола, говоренето за бягане с други състезатели може да ви помогне да ви напомня защо сте се влюбили в него на първо място. Ако не е удобно да се свързвате лично с участниците, посетете любимите си текущи форуми и разговаряйте с други хора, които споделят страстта ви.

4 - Ментор за нов бегач

stevecoleimages / Getty

Един от начините да покажете до каква степен сте дошли е да споделите вашите текущи познания и опит с другите. Ако имате член на семейството или приятел, който е изразил интерес да се кандидатира , попитайте я дали би искала да се присъедини към теб (с темпото си), се нуждае от помощ при пазаруване на обувки и съоръжения или може би дори иска да тренира състезание заедно. Не само ще помогнете на нов бегач да ви позволи да видите и да отпразнувате напредъка си, но също така ще получите тласък на мотивацията.

5 - Направете дестинация

Getty

Ако обикновено провеждате състезания в местния район , опитайте се да се разклоните и да пътувате до целево състезание. Изберете място, което искате да посетите и търсите в уебсайтове като Active.com или MarathonGuide.com, за да търсите състезания. Ако можете да убедите някои приятели или членове на семейството да се присъединят към вас, можете да го превърнете в бягство от мини ваканция.

6 - Доброволец в състезание

Култура RM Exclusive / Франк и Елена / Гети

Виждането на състезание през очите на доброволец може да промени гледната ви точка за състезания и да ви мотивира. Гледането на бегачите, които плачат или прегръщат своите приятели и членове на семейството, след като завършат състезанието, може да направи чудеса за вашата мотивация. За да участвате доброволно в състезание, потърсете раздела за възможности за доброволци на уебсайта или се свържете с директора на състезанието чрез уебсайта на състезанието.

7 - Вземете вдъхновение с котировки за бягане

Четенето на думите на други хора за бягане може да ви мотивира да се върнете там или да поемете ново предизвикателство.

8 - Спектакъл в състезание

Гети изображения

Всеки път, когато гледам по време на състезание, неизбежно се разпалявам малко от състезателите, които са там. Говорих с други състезатели, които казват същото. Има нещо за приветстване на бегачите и спомнянето за това, което ви е било да чуете хората, които ви подкрепят, което просто ви кара да искате отново да се измъкнете там.