4 начина, по които бегачите могат да се върнат

Как можете да го платите напред

Колоездачите получават толкова много от този спорт и е добре да го платим напред. Ето някои начини, по които участниците могат да дадат обратно:

1 - Изпълни за причина.

Гети изображения

Независимо дали искате да помогнете за борба с болестите, да предотвратите жестокост на животните, или да подкрепите и повишите осведомеността за друга причина, има стотици организации, които организират състезания или предлагат обучение, за да повишат осведомеността или средствата.

Някои от най-големите програми за тренировки и серия състезания включват състезанието "Сюзън Г. Комен" за лечението, левкемия и лимфом на екипа в обучението и "American Cancer Society's DetermiNation". Проверете уеб сайта на любимата ви кауза, за да разберете дали и кога имат предстоящи състезания. Ако се интересувате от конкретна раса и искате да получите средства в замяна на състезание, погледнете в сайта за благотворителност на уебсайта на състезанието, за да научите за избраните от тях благотворителни организации.

Дори ако любимата ви благотворителна организация няма програма за обучение или определена раса, все пак можете да събирате пари от тяхно име чрез уебсайт за набиране на средства като Crowdrise. Можете също да използвате приложението CharityMiles, което позволява на участниците да спечелят до 25 ¢ на километър, благодарение на корпоративните спонсори.

Вижте също: Благотворителни текущи групи

2 - Доброволец на състезание.

Рали доброволец на водна спирка. Снимка: Сала Малкави / Гети изображения

Доброволецът в състезанието е чудесен начин да се върне на типичната общност и да се вдъхнови и развълнуван от състезанията. Доброволците обикновено помагат при регистрацията, контрола над тълпата, излизането на водата или много търсената работа по поставянето на медали около врата на финиширащите. Ако никога преди не сте провеждали състезания по пътищата, доброволчеството е отличен начин да накарате краката си да се намокрит, преди да се потопите и да се запишете за първото състезание. И състезателите могат също така да спестят пари чрез доброволческа дейност в състезания, защото много състезания обикновено дават на доброволците си стимули, като например безплатна регистрация на състезания или подвижна екипировка. Или, понякога дори по-ценни от парите, някои състезания с желани състезателни места предлагат гарантиран вход за състезанието през следващата година.

За да участвате доброволно в състезание, потърсете раздела за възможности за доброволци на уебсайта или се свържете с директора на състезанието чрез уебсайта на състезанието. Виждайки усмивките на благодарност и благодарност от участниците, определено ще ви струва времето и ще ви стимулира да тренирате за следващото състезание.

Вижте също: 5 чудесни причини да се включите доброволно в състезание

3 - Бъдете подкрепящ зрител.

Dream Pictures / Остров

Ако някога сте участвали в състезание, знаете как подкрепата на тълпата може да ви помогне много. За да бъдете подкрепящ зрител, изберете окуражаващи фрази като "Остани силен!" или "Можете да го направите!" да кажат, докато минават. Уверете се, че имате копие от картата на курса, за да можете да намерите пътя си от една точка на друга в курса. Бегачите обичат да виждат зрителите с вдъхновяващи или забавни признаци . И каквото и да правите, не забравяйте да не пречи на участниците в състезанието или да им кажете, че са "почти там".

Вижте също: Как да бъдете подкрепящ зрител
10 неща, които не могат да слушат

4 - Ментор нов бегач.

Кристофър Фучър

Стартирането на нов работещ навик може да бъде смущаващо и малко преобладаващо, така че винаги помага, когато приятел или член на семейството е готов да предложи насоки, съвети и подкрепа. Ако имате член на семейство или приятел, който е изразил интерес да се кандидатирате, попитайте я дали иска да се присъедини към вас за бягство (със скоростта си) или ако се нуждае от помощ при пазаруване на обувки и съоръжения. Може би ще можете да го убедите да се запишете за 5K, ако кажете, че ще го пуснете също. Може да се изненадате от това как да вземете начинаещ под крилете си също подобрява собствената си мотивация за бягство.

Вижте също: