SAS Walking и Comfort Обувки Преглед

Обувките SAS са любими на ходещите на волсспорт от 80-те години на миналия век. Тези комфортни обувки са много добре уплътнени и гъвкави. Те бяха моят личен фаворит, когато имах постоянна работа. Те бяха единствените обувки, които можех да нося, без да имам болка в краката в края на деня. Въпреки това, аз не ги използвах за фитнес ходене. Недостатъците ми за мен бяха шнурната система, която не се побира добре, а пълните горни части от кожата държат краката ми прекалено горещи.

Къде да намерите обувки SAS

Можете да получите списък на местните търговци на дребно и каталог със стилове от уеб сайта SAS Shoemakers. SAS Ви насърчава да се обаждате, изпращате по факс или да ги изпращате по пощата за информация. Техният телефонен номер е 877-782-7463. Можете също така да попълните формуляр, за да ви изпрати имейл каталог и локален списък на търговците на дребно.

SAS има фабрични търговски обекти в много търговски центрове в САЩ.
SAS Factory Outlet Магазини (Google Търсене)

SAS Свободно време за женска ходеща обувка

SAS Free Time са пълни кожени обувки на разположение в ширини и черни или тъмносиви. Те са добре омекотени и се представят много добре като обуща за комфорт или работна обувка за тези, които много стоят и ходят. Като обувки за фитнес ходене , те имат добър профил с ниска пета, гъвкавост и предпазване от падане. Много от тях се заклеват в тези обувки.

Най-добрите функции на свободното време на SAS

Стая за подобрения

SAS Time Out Мъжка ходеща обувка

Мъжките обувки SAS Time Out са предпочитани от много хора. За много дългогодишни носители те са единствената ходеща обуща, която някога са искали. Те имат същите характеристики като свободното време на жените и същите недостатъци.

Жалба, подадена от повече от един човек, е, че торбата е прекалено гладка и няма теглителни хребети, което увеличава рисковете от фишове срещу обувки за обувки или фитнес обувки.

Комфортни обувки от SAS

SAS 'Bout Time Men' s Comfort Shoe

SAS 'Bout Time е по-скоро комфортна обувка, отколкото обувка за ходене. Системата за шнур е по-къса, въпреки че запазва същата възглавница и гъвкавост като Time Out. Тази обувка е отличен избор за тези, които много стоят и бавно ходят на работа.

Имах едно оплакване от читателя, че обувката се е разпростряла прекалено много скоро след покупката, така че не се е справила добре с нея.

SAS Take Time Женската комфортна обувка

Времето за поемане на жените е подобно на мъжете.

Тя има по-къса система за шнур, отколкото свободното време, така че е по-малко подходяща за упражняване на ходене. Но има същото фантастично омекотяване и гъвкавост, което го прави отличен избор за тези, които много стоят и ходят на работа, или когато пътуват или пазаруват.

Разкриване на информация

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .