Идеи за подаръци за хора на диета без глутен

Ако искате да подсладите празнична или специална повод за някой в ​​живота си, който е на диета без глутен, има много възможности за подарък, от които можете да избирате, както ще видите от списъците по-долу.

Не забравяйте, че можете да дадете и подаръци от време и грижовност! За вдъхновение вижте " Безценни подаръци за колаии" .

Бонбони, шоколадови бонбони, сирене, кошници за подаръци

Докато всички останали се наслаждават на шоколадови бонбони, бонбони и леки закуски, уверете се, че вашият получател има нещо сладко, което да се подхлъзва.

Много търговци предлагат колекции от деликатеси без глутен, които можете да персонализирате според вашите нужди.

Елементи на темата без глутен

В допълнение към подаръците за храна, възрастните и децата могат да се насладят на тениски, чаши или торбички без глутен. За бебета има ризи и шапки, които предупреждават добронамерените хора да не ги хранят с храни, съдържащи алергени.

Идеи за подаръци за готвачи

Teri Gruss, експерт в Глютен без готвене, има идеи за подарък за готвач без глутен, включващ пестене на време инструменти за готвене, голяма домашно приготвена смес от захарни бисквитки, здравословни без глутен брашна с красив тиган или полезен продукт без глутен карта.

Ако искате да подсладите празник или специален повод за някой в ​​живота си, който е на безглутенова диета, има много възможности за подарък, от които можете да избирате.

Книги

Разбира се, има много чудесни книги, които да разгледате.

Групата за нетолерантност на глутена в Северна Америка показва близо 40 книги и DVD за целиакия и за готвене без глутен.

Подаръчни сертификати

Най-накрая (и особено добре за последната сутрин купувач подарък), винаги има сертификати за подарък.