Шапки за прически за коса

1 - Коса при упражняване

Лоша шапка след маратона. Wendy Bumgardner © 2003

Вашата прическа ви лиши? Ако отложите упражнението, защото не искате да разрушите прическата си през останалата част от деня, е време да промените нещо.

Дали изглежда глупаво да се призовават прически за саботьори във войната срещу затлъстяването? През 2011 г. американският хирург Реджина Бенджамин призова фризьорите да предложат на жените приятни упражнения. Тя се оказа, че използва прическата си като извинение да прескочи упражнението. Изследване на афро-американските жени установи, че една трета използва своите прически като извинение да не се упражнява.

Ние всички Вземете шапка коса

Космите засягат всички граници на етническа принадлежност, възраст и пол. Шапката ще ви предпази от слънчево изгаряне, само за да оставяте косата си натрошена и изпотена бъркотия. Обикновените копчета или плитки могат да оставят косите ви с странни вълни, докато се придвижвате, за да ги измиете. Трябва ли просто да намалите косата си, или дори да я обръснете и да се справите с проблема?

Ето някои често срещани решения за коса и шапка.

2 - опашката

Уокър с опашка. Уенди Бъмгарднер © 2011

Козината е моята прическа за ходене и упражнения. Подскачащата опашка е момичешка, спортна, секси и (преди всичко) лесна за употреба, ако косата ви е достатъчно дълга, за да се събере в еластична лента.

Професионални коси

Недостатъчно отношение към пола: Всичко, от което се нуждаете, е достатъчно дълъг косъм, а ако имате достатъчно дълъг косъм, за да отидете на опашка, вие разбирате защо го искате от лицето си, когато ходите или упражнявате.

Не е необходимо умение: Просто го изтъркайте и го хванете с еластична лента. Можете да използвате barrettes или bobby щифтове, за да укротите всякакви свободни направления.

Удобен за шапки: Лесен за носене със слънчев козир и много шапки идват с отвори за коси.

Бързо почистване: Ако искате да направите бърз душ или да измиете лицето си след тренировка, косата ви вече е нагоре.

Моите приятели, които ходят по мъжки начин, мислят, че подскачащата опашка е секси.

Конска опашка

Една опашка ще развали редовната ви прическа през останалата част от деня без значителна повторна работа. Еластичната лента прави марка в косата, така че ако искате да носите косата си надолу, трябва да я намокрите и да го изсушите, за да се отървете от марката.

Козината на косъм се забелязва на гърба на врата ти, ако твоето пони е достатъчно дълго, за да засенчи врата ти.

Ако опашката ви е прекалено стегната, можете да получите главата на опашката.

Ако се опитате да носите шапка без дупка от косъм, прекарвате много време, като коригирате шапката си, след това коригирайте конската опашка и все пак ще се почувствате странно, а шапката не седи точно на главата ви.

3 - Ръкавици, Корнроу и Бъни

Уокър с френски брит. Уенди Бъмгарднер © 2011

Ако искате да запазите косата си под контрол и все още да се насладите на страхотен външен вид преди, по време и след тренировката си, има няколко възможности за избор, различни от обикновената опашка.

Бъни : Вземете тази опашка и я закопчайте на върха на главата или на шията. Искате ли да скриете тази шапка след тренировката? Намокрете го и го залепете. Подреден или небрежен, можете да разтърсите всякакъв вид от "библиотекар" до "Достойно за червения килим".

Обикновена единична оплетка: Простата плитка, която започва в областта на шията, е бърза и лесна за себе си. Въпреки това, ако оставите косата си така през останалата част от деня, хората може да се чудят дали сте отишли ​​"земна майка" или дори "сестра съпруга".

French Braid : Можете да разкарате френски плик цял ден като сложен стил. Упражнението би могло да доведе до някои летящи нишки, затова може да се наложи да го повторите след тренировка. Направих си френски плитка само за секунди. Можете да закрепите края на опашката надолу за подреден вид или да го износите.

Малки рояци : Малките плитки по главата ви обикновено са направени в салон. Тя работи добре за тренировки, въпреки че може да искате да ги съберете заедно в опашка, ако са дълги.

Корнроус : Корнроусът е уникален вид, който ще поддържа косата ви подредена в продължение на седмици, въпреки че също така обикновено се прави в салона. Това е удобно за тренировка.

4 - Къса, бузуална или плешива

Бъз Cut. Уенди Бъмгарднер © 2011

Шапката не е проблем, когато нямате коса. Пот глава? Просто го изпълнете под кранчето с малко сапун, веднага изсъхне. Тези прически ще се поберат под всяка шапка - няма нужда от конници!

Моят екипаж, нарязан на разходка, Уилям не притежава гребен или бутилка шампоан или балсам. Казва, че е имал дълга коса и използвал гела за коса. Но гелът за коса плюс пот се равнява на лепкава, неприятна бъркотия.

Плешивата е красива

Косата става тънка? Движете се над клапите в бриз? Просто бръснете главата си или дайте малко, което сте оставили кратко изрязване. Но бъдете предупредени, голите глави се нуждаят от шапка или слънцезащитни продукти, или червената ви шийка ще достигне до върха.

Жените са къси

Кратката, шпаклата коса може да работи както за жени, така и за мъже. Ако косата ви ви кара да бягате, за да се опитате да запазите представителност, опитайте нещо супер кратко и ниско. Посъветвайте се с фризьорката си за изрязване, което не се нуждае от нищо друго освен от бърз гребен и може би малко гел, който да изглежда страхотно след вашата тренировка.

Но няма ли да изглеждам като лесбийка?

Някои жени разтърсват гърдите. Други не искат да се оттеглят от гайдар, ако косата им е твърде къса. Ако искате да останете женствени, но краткосрочни, обсъдете ги с вашия стилист, за да намерите най-доброто решение за вашата форма на лицето и тип коса.

Пост-рак лечение коса

При благотворителни разходки при рак на гърдата съм виждал много жени да получат препоръчаното количество тренировка след лечението. Косата им се връща в различно време и може да се погрижи допълнително.

> Източник:

> Смит, С. Презентация на Четвъртия международен симпозиум на L'Oréal Institute for Ethnic Hair & Skin Research. Маями, Флорида. 9-11 ноември 2000 г.

> Въпросите за косата на афро-американските жени и ангажираността с фокус групите за физическа активност. Резюме , AARP. > Ноември 2009 г.