Трудният филм на Труди Стийлър Пилатес DVD

Поп в това DVD за страхотна тренировка за синтез

Ако сте междинен или опитен пилатес студент, ще се насладите на DVD Truy Styler Core Strength Pilates на Gaiam. Тренировката на фитнес DVD включва гъвкавост и основна работа, вдъхновена от движенията на йога и Пилатес. Тя Ви предлага възможността да правите истински упражнения в уюта на собствения си дом.

За DVD-то за ядрото на Труд Стийлър

Професионалисти

Против

Трудният филм на Труди Стийлър Пилатес DVD

Никъде на предната част на това DVD не се казва, че знаменитият личен треньор Джеймс Д'Салва създал и преподавал програмата - не еко-активист и съпруга на Стинг, Труди Стийлър, когото човек би очаквал въз основа на името на DVD.

Но Core Strength Pilates на Trudie Styler не е обща измама за знаменитости. Труди Стилер демонстрира тренировката заедно с D'Silva и върши доста добра работа. Тя също е включена в няколко сегмента от бонусните функции, в които тя и Стинг щедро дават поглед на дома и начина си на живот в Тоскана.

Тази тренировка е пълно сливане. Това е повече йога, отколкото Пилатес. Всъщност, това е по-скоро като собствената версия на Пилатес на Джеймс Д'Селва, ако изобщо има нещо. Все пак, той има някои големи усилия в основната си сила - една двойка е от пилатес матово изкуство - но също така има и един тон йога и танци вдъхновени участъци, също. Няма нищо по отношение на упражненията, начина, по който се преподават (с няколко знака и вариации) или последователността на тренировките, които правят това Пилатес.

Но DVD има много да предложи в смесена чанта вид на пътя. Нека започнем с тренировката. Той минава направо през 45 минути без спиране, което се чувства страхотно. Има изобилие от разтягане и сърцевина, както и добро съчетаване на задника и бедрата.

Малко се предлагат начини за подреждане, безопасност и максимизиране на потенциала на упражненията. Тренировката също така предполага сравнително високо ниво на сила и гъвкавост, затова препоръчвам това DVD за тези, които имат движещи се предимства - йога, пилатес, калитеници - не начинаещи.

И Д'Салвия и Стийлър демонстрират с добра форма и прекрасна, балансирана енергия, която приканва да се движите заедно. D'Silva разказва за рутината със спокойно, окуражаващо поведение и също така чуваме музиката на Стинг на фона - приятна промяна от монотонните техно цикли, които засягат толкова много фитнес дискове.

DVD бонус функции

Също така е хубаво да имате интервюта за бонус с D'Silva, Styler и голямата раса: Sting . Интервютата правят цялото DVD много по-приветливо и приветливо. Също така има органичен клас за готвене със личния готвач на Стинг и Стийлър. Предполагам, че ако имате нагласата да готвите огромна риба, главата и всичко, първо на отворена скара и след това в специална фурна, това е полезно.

Просто ми хареса да погледам в кухнята на Стинг.

Бонусните функции включват и предварителен преглед на един от албумите на Sting. Ясно е, че бонусите са предназначени да продават DVD-то, което те правят, но също така работят заедно, за да споделят чувството за естествения, здравословен начин на живот, който Стийлър и Стинг са култивирали.

Последни мисли

Trudie Styler's Core Strength Pilates е част от серия от DVD-та, които Стийлър направи с D'Silva. Гайам също е създал йога и вокали за йога DVD с дуо. След като изпробвах този "Пилатес" DVD, бих очаквал, че и другите им фитнес DVD дискове ще предложат интересни и предизвикателни тренировъчни програми по синтез.

Закупете Core Strength Pilates DVD на Trudie Styler на Amazon.com.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.