Големи Горна Гръб Упражнения за Вашето поза

Гърдите ви са едни от най-важните мускули на сърцето ви, особено тези на горната част на гърба, които ни помагат да имаме добра поза . Или поне искаме да имаме добра поза, нали?

За да работите в горната част на гърба, ти обикновено правите много движения на дърпане и гребане - нещо като движенията, които правите, когато работите с ват , с изключение на акцента и позиционирането, така че горната част на гърба да върши цялата работа.

Избор на вашите упражнения

1 - Високите редове на Барбел

Пейдж Вайнер

Високите редове на "Барбел" са идеални за работа на тези горни мускули, особено между рамото. Ключът тук е, първо, да пазят коленете леко наклонени, за да предпазят долната част на гърба и да забият корема.

Искате да донесете мряна на гърдите си, а не на коремния си бутон, както правите с обикновените редове на мряна.

| Повече ▼

2 - Обратното летене

Обратно летище. Пейдж Вайнер

Обратните мухи са един от любимите ми начини за работа както на горната, така и на задната делта. Истинският ключ за този ход е, първо, да отидете малко по-лек тук, за да получите вашата форма надолу. Второ, не дръпнете тежестите нагоре. Искате да водите с лакти, но спрете, когато стигнете до ниво на торса.

Твърде често хората се опитват да издърпат тежестите покрай телата си, което не е много ефективно.

| Повече ▼

3 - Т-издърпвания

Пейдж Вайнер

Обичам лентата за съпротива при работа на горната част на гърба, особено тези t-pulls. С тези, вие цикъл лента около краката (имам плоска лента, но можете да използвате и тръба, както и) и да държите ръцете право, докато дърпате ръцете на страни, като T. Оттук и името.

| Повече ▼

4 - Y-дръпнете

Пейдж Вайнер

Името на това упражнение също така описва движението, което трябва да направите. Подобно на T-Pulls, прибирате лентата около краката си и сега слагате ръцете си на позиция "y". Наистина стиснете плешките тук, за да усетите мускулите на горната част на гърба си.

За по-голяма интензивност, редувайте T-Pull с Y-Pull.

| Повече ▼

5 - Стискане на горната част на гърба

Пейдж Вайнер

Това е лесен начин за работа на горната част на гърба, когато нямате много оборудване или място. Просто задръжте лентата направо пред себе си и отворете ръцете си, като натискате раменете.

Вие ще искате много напрежение в групата и вие също ще искате да запазите ръцете си най-вече прави, само леко завой в лактите.

| Повече ▼

6 - Висок ред с групи

Пейдж Вайнер

Един от най-ефективните начини за насочване към онези стойности на мускулите е с високи редове. С групата, закрепена пред вас, искате да издърпате лактите обратно, така че да са равномерни с раменете и успоредни на пода, наистина да изцеждат тези остриета заедно.

7 - Хоризонтални редове

Пейдж Вайнер

Обичам това упражнение! По принцип сте в една и съща позиция като една редовна ръка, но дланта ви е обърната към задната част на стаята. Така че, докато дърпате тежестта, лакътът ви изгасва, перпендикулярно на тялото. Това е нещо като теглене на тежестта нагоре към подмишниците.

Така че фокусът е върху горната част на гърба, а не върху лата.

| Повече ▼