9Round Фитнес преглед: Крайната боксова тренировка

Пробийте и удряйте пътя си само за 30 минути

След като ударих фитнес 9Round в Cedar Park, Тексас, останах без съмнение: 30-минутната боксова тренировка е трудна и програмно гениална. Комбинацията от тежки боксове за боксове и кикбокс, кондициониране и сърцевинни тренировки, настроени на три минутен таймер, ви помага да се движите докато облагате системата си само за 30 минути. Най-добрата част? Няма чакане да започне една класа.

Показвате се винаги, когато пожелаете, и се гмурнете направо в предварително планираната тренировка на деня, разработена от треньора на място.

Програмирането на гениите на Роуд

9Round не е тренировка за кикбокс в стил Tae Bo ; По-скоро това е сериозна схема за бокс / кикбокс, която включва тежки торбички, скоростни торби, ръкавици и китки. Треньорите обединяват ежедневните тренировки, които членовете трябва да следват, а треньорите остават на място, за да ви инструктират, докато вървите, като ви преведем през програмата, за да не се губи време между упражненията.

Наистина гениалната част на 9Round е кръговата й графика. Подобно на истински боксов мач, 9Round разполага с девет, три минутни рунда. Нов кръг буквално започва на всеки три минути, за да можете да се показвате всеки път, когато искате, и започнете тренировката със звука на следващия зумер. Няма нужда да планирате живота си около определен график за класа.

Също така, тъй като кръговете са настроени в една верига, можете да започнете от която и да е станция и напреднете през тренировката си от тази точка напред.

Това е хубаво, когато съоръженията станат заети - не е нужно да чакате първата станция да се освободи - можете да влезете в станция пети, да се качите на колоездене до станция 9, преди да започнете от станция 1, продължаване на тренировката, докато не стигнете през станция 4, която завършва деветте ти кръга. И не се притеснявайте, треньорът е на ръка, за да ви помогне да разберете къде трябва да скочите.

Обща структура на тренировките

Като франчайз всяка фитнес зала е създадена по същия начин, така че независимо от съоръжението, което посещавате, не трябва да има изненади за това какво да очаквате. Например всичките девет станции са програмирани по същия начин:

9Процентни плюсове:

Аз абсолютно обичах тази тренировка. Накратко, ето защо:

9Общи съображения:

Както при всички обичаи обаче, няма такова нещо като перфектна тренировка или тренировка, която е идеална за всички хора. Преди да се регистрирате, помислете за следното:

Словото от

Единственият начин да разберете дали тренировъчната програма е за вас е да се отправите към студиото и да опитате. За щастие повечето специализирани студия като 9Round предлагат на новите участници шанса да изпробват безплатно класа, преди да се регистрират. Проверете в местното студио, за да се възползвате от безплатната му оферта за тренировка.