Хранене без глутен за фризера или килера

Никога не пускам да имам панкреасна болест, която да ме предпази от добри обяди на глутен ! За онези дни, когато нямам остатъци, които да донеса за обяд и не ми се иска да отида да си купя нещо, обичам да запазя тези страхотни готови ястия без глутен в моя фризер или килер, за да хвана моя изход от къщата сутрин.

Тези обеди ще бъдат чудесни и за учениците, стига да имат достъп до микровълнова фурна.

Ако не можете да ги намерите в магазините близо до вас, те са достъпни онлайн, от производителя или продавачите, или и двете.

Glutenfreeda Burritos

Безглутенови фризери. Envision / Getty Images

Тези вкусни замразени, еднократно безглутенови burritos се загряват в микровълновата печка за минути. Изваждам моята от фризера сутринта и те все още са замръзнали, когато ги поставя в фризера на офиса 90 минути по-късно. Те идват в пет вкуса, включително две, които са вегетариански и един, който е без млечни продукти.

Изисква: микровълнова фурна и фризер или лед, заедно с прибори за хранене.

Продукти на Ейми Замразени еднопосочни предястия

Ейми има десетки замразени безглутенови предястия, които можете да съхранявате във фризера на работното място и в микровълнова фурна, когато искате топъл, сърдечен обяд. Сред любимите ми: нейната лазаня (показана тук), нейната печена зъби, пастирски пай (също наличен в ниско-натриева версия и черен боб Енчилада с ориз и боровинки.

Изисква: микровълнова фурна и фризер или лед, заедно с прибори за хранене.

Тайландски кухненски ножчета колички

Наречен след продавачите на колички с юфка в Тайланд, те са ястия готови за микровълнова фурна. Просто добавяте вода и затворените подправки към микровълновата фурна, в която се приготвя, и го затопляйте. Включена е вилица. Те имат четири вкуса, всички без глутен (подложки, сусам, фъстъци и чесън). Тайландските кухненски продукти обикновено се намират в азиатската / етническа / международна хранителна пътека.

Изисква: микровълнова фурна и вода.

| Повече ▼

Моите собствени ястия

Основните ястия на My Own® са напълно приготвени и могат да се съхраняват в килера, в офиса, в общежитието, в хотелската стая или в куфар. Не се изисква охлаждане. Всички са също кошери и без соя. Без глутен избор: говеждо яйце, задушено от Стария свят, моя вид пилешко, пилешко и черно боб и пилешко мед.

Изисква: микровълнова фурна.

| Повече ▼

Отидете на пикник Готови за ядене без глутен обяд и закуски

GoPicnic предлага разнообразие от готови за употреба храни без глутен и леки закуски. Всеки пакет за готвене GoPicnic е колекция от отделни части от някои от най-добрите продукти без глутен на пазара - чипс и спагети, месо и сирена, плодови десерти, бисквити и бонбони - и нищо не трябва да се нагрява или охлажда. Кутиите могат просто да чакат в бюрото ви, докато нямате нужда от тях. Когато сте готови да ядете, просто извадете храната от кутията. В кутията има дори вилица и салфетка.

| Повече ▼

Без глутен незабавно овесена каша от глутефрейда

За най-добрия обяд за приготвяне на комфортна храна в офиса, пазете няколко пакета от този мигновено овесена каша без глутен в бюро. Необходимо е само вода и купа. Нарежете плод и го добавете и аз се обзалагам, че твоите колеги ще ревнуват.

Изисква: микровълнова печка и вода (или мляко по желание), както и купа и лъжица.