SportBrain iStep X крачкомер

Sportbrain - един от първите интелигентни педатори, който вече е прекратен

Забележка: към септември 2011 г. сайтът Sportbrain не отговаря. Проверете Sportbrain.com, преди да купите единица, тъй като няма да можете да се наслаждавате на неговите функции, ако сайтът не е активен. Ако притежавате Pedometer SportBrain, проверете сайта му, за да видите дали са възобновили бизнеса си. Моделите X и X1 все още могат да се използват за броене на стъпки и т.н., но няма да имате функциите на уебсайта за запазване и преглеждане на вашите данни.

Вместо да купите този прекратен продукт, помислете за тях:

Какъв беше стъпктометърът SportBrain iStep?

IStep X показва само броя на стъпките, за да получите достъп до останалите статистически данни, изисква интернет връзка към уеб сайта на SportBrain.com. Неговите наследници, разстоянието X1 и X2 дисплей, калориите и т.н. на устройството, както и качването, за да видите графики и диаграми.

Педаметърът SportBrain iStep

Оригиналът на Sportbrain не показа никаква стъпка, трябваше да изчакате, докато го качите на уеб сайта, за да видите каква е била вашата стъпка за деня.

SportBrain iStep X има голям дисплей, който можете ръчно да нулирате, когато желаете. Но в SportBrain проследявате стъпките си с течение на времето и винаги сте готови да ги качите на сайта на SportBrain, за да видите статистическите данни и графиките си.

Размер : SportBrain iStep X е по-голям от повечето крачкомери, широк 2 1/2 инча и висок 2 инча.

Това го прави малко по-наситен, но заради характеристиките му, аз ще толерирам насипно състояние. Той се закачва до колана ви с пластмасов клип - и много потребители съобщават за счупване на клипа, въпреки че докладват, че компанията, ако това се случи, замества целия блок бързо.

IStep X идва с предпазен кабел, но без клип - предполагам, че трябва да осигурите свой собствен предпазител. Това ми се струваше странно, така че откраднах предпазния кабел от друг крачкомер.

Шум : iStep X кликва върху всяка стъпка. Не намирам това досадно, не е много силно.

Точност : Изпитвайки стандартен крачкомер и познат курс, открих, че е доста точен.

Качване на вашите данни SportBrain (сега неактивни)

Преди да стане неактивен уебсайтът, това са функциите, които можете да използвате, за да запазвате и проследявате данните си.

SportBrain iStep X идва с USB кабел. При първа употреба изтегляте програма от уеб сайта на SportBrain, регистрирайте SportBrain и задайте няколко основни бита информация за себе си. Тегло и височина са необходими за изчисляване на изгорените калории и вашият ИТМ. Настройката беше проста, без никакви удари.

Можете да качвате данните си толкова често, колкото желаете. Трябва да качвате поне веднъж на всеки 50 000 стъпки или на всеки 5-10 дни или някои данни да бъдат загубени.

USB кабелът ви улеснява да пътувате с вашия iStep и да го качвате от интернет свързан компютър, който има USB порт. Въпреки това трябва да бъде компютър, който можете да изтеглите от програмата SportBrain. Това също е удобно за използване както в работата, така и у дома, ако просто не можете да изчакате да качите.

Моят спорт

Последните стъпки за последните два дни се показват, като сърцето показва колко сте близо до регистрирането на 10 000 стъпки на ден. Той също така оценява вашите мили и калории и сравнява вашите постижения с тези на други потребители на SportBrain във вашата възрастова група. Можете да експортирате стъпките си в електронна таблица в Excel, ако желаете.

Началната страница на My SportBrain също показва графична графика на стъпките ви за последните 7 дни в сравнение с вашата възрастова група. Индикаторът за телесна маса (BMI) също се показва.

Sportivity

Всеки път, когато ходите или бягате в продължение на 10 или повече минути, SportBrain проследява, че като Спортист и графики скоростта и разстоянието и ви кара изгорени калории и минути. Това беше характеристиката, която наистина ме продаде на SportBrain - обичам да виждам моите пешеходни епизоди, графикирани с очаквана скорост и разстояние. Можете да добавяте бележки към всеки епизод, като отбелязвате местоположението или времето или какви обувки носете - всичко, което ви харесва.

Все още няма достатъчно данни? След това разгледаме страницата "Спортно", съдържаща още повече информация от стъпките ви.

SportBrain графики и диаграми Вашият ходене и фитнес

След като качите данните си от SportBrain, кликнете върху SportFolio, за да я разгледате по много начини и да проследите допълнителна информация. Можете да видите всяка спортност на деня, както и последните дни, или да разгледате ходенето стъпки през целия ден.

SportFolio показва всички пешеходни епизоди от 10 минути или повече като Спорт, давайки време и приблизителна скорост, разстояние и калории, изгорени за всеки. Можете да добавите бележка към всяка от тях. Можете да ги видите поотделно.

Общата сума за деня се показва със стъпки, общо разстояние, бягащо разстояние, изгорени калории (плюс колко изпечени сирене и банани) и процента от целта си. Можете да добавите теглото си и сърдечната честота за почивка .

Още статии

Избирайки "Още статистически данни", има форма за въвеждане на тегло, кръвно налягане, сърдечен ритъм, холестерол, телесна мазнина, телесна маса, телесна температура, настроение, натоварване, телесни измервания. Можете да въведете прием на храна, включващ всички калории, плодови и зеленчукови порции, мазнини, натрий, въглехидрати, холестерол, фибри, белтъчини, вода, алкохол, кофеин и цигари. Можете да изберете някое от тях, което да се показва на страницата на SportFolio, за да можете лесно да я проследявате ежедневно.

Можете също да преглеждате седмични и месечни данни и различни графики. Можете да прекарвате толкова много време в търсенето на данните си, които забравяте да ходите ...

Долната линия на Pedometer SportBrain

От първия път, когато качих данните си, SportBrain iStep ми даде стимул да изляза и да регистрирам повече стъпки. За първи път през месеци гарантирам, че получавам най-малко 8 000 стъпки на ден освен дългите ми тренировки по уикендите. SportBrain беше страхотен мотиватор .

В момента има много фитнес монитори на пазара, които заменят какво предлага SportBrain.