Творчески начини за използване на бавната печка

1 - Кук цяла спагети скуош

С любезното съдействие на Hungry-Girl.com

Вашата бавна готварска печка е добра за повече от супи и ястия! Ето пет хакове с бавна готварска печка, които ще променят начина, по който се вгледате в кърпата.

Спагети скуош е най-добрата нискокалорична суровина за паста (може да имате три чаши от продуктите за около 125 калории), но процесът на превръщане на тиквата в спагети като юфка може да бъде смущаващ. Не се притеснявайте, бавната готварска печка го прави много по-лесно! Всичко, което трябва да направите, е да поставите цяла спагети в бавната печка с половин чаша вода и го пригответе на високо за 2 1/2 часа. Докато излезе скуошът, той ще бъде достатъчно тих, за да се разцепи на две по дължина и лесно да изхвърли семената. След това можете да го използвате в любимите си спагети рецепти за скуош .

2 - Попълване на тако-бутилка

С любезното съдействие на Hungry-Girl.com

Единственото нещо по-добро от такос са таковете без вина, които на практика се правят.

Свинско свинско: Чрез комбиниране на декоративно свинско рамо с фино свинско филе можете да получите вкусно ястие с изненадващо ниско съдържание на калории. Когато раздробявате месото след готвенето му, всички вкусове се смесват.

Зелен говеждо месо: Изключително слабото говеждо месо е с ниско съдържание на мазнини и добавянето на нарязани зеленчуци увеличава размера на порцията. Това е чудесно за хрупкави царевични тако обвивки или можете да го увиете в листа от маруля за ниско съдържание на въглехидрати фиеста.

3 - Cook Up Crustless Pies

С любезното съдействие на Hungry-Girl.com

Бавните готварски печки не са предназначени само за основни ястия. Един от любимите ми начини да използвам бавна готварска печка е да правя десерти. Деконструиран ябълков пай има само 137 калории на порция - доста разумно за купа на оуей-gooey плодов вкус, покрит със сметана. Включете бавната печка, когато се приберете от работа, а десертът ще бъде готов след вечеря!

На пазара за по-бърз десерт? Направете нискокалорична шоколадова торта само за 2 минути.

4 - Паре една зеле

С любезното съдействие на Getty Images

Един от любимите ми начини да разсичам въглехидратите от сандвичи е да изрежете хляба и да увиете пълнежа с варено зеленово листо. Проблемът е, че е почти невъзможно да се отстрани цялото листо от сурово зеле и да се запази непокътната. Решението: Вашата бавна готварска печка! Поставете половин глава зелена зеле в бавна готварска печка с 2 чаши вода, след това гответе на високо за 2 и половина часа. Когато времето изтече, ще можете лесно да отстраните листата и да ги обвиете около любимите си сандвич-пълнежи.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!