DBELT - Носете Вашите Упражнения Essentials Моделно

DBELT е модерен начин да пренесете най- важните неща, независимо дали правите тренировка, тренировка или фитнес, или ако пазарувате или пътувате. Харесва ми тази нова тенденция на плоските талисми за кола като алтернатива на пакета от стари учители. Нямате никакви ремъци или катарами, просто един елегантен, плосък колан с сигурни джобове с цип за вашия мобилен телефон, ID, карти и пари.

DBELT Оригинал

Оригиналът DBELT е направен от смес памук / спандекс. Той е широк четири инча и се затваря с велкро. Тя е достатъчно еластична, за да може да се побере добре, без приплъзване или приплъзване. Можете да го купите в размери от P / S за 24-27 инча талията чрез L / XL за 36-40 инча талията. Той може да се пере в машината / сушилнята. Оригиналът DBELT идва в основно черно, което ще работи както за мъже, така и за жени.

Има два джоба с цип и можете да носите DBELT с тях отпред или отзад, това е ваш избор. Един джоб има пристанище за кабел и е широк 6 инча и 3,5 инча висок и се простира достатъчно голям за повечето мобилни телефони. Можете да запазите устройството си сигурно и скрито от всички "устройства за избиране на Apple". Вторият джоб е широк 4,25 инча и висок 3 инча, идеален за ID и карти. Нито джобът не е водоустойчив.

DBELT Pro

PRO се предлага в разнообразие от цветове и е изработена от полиестер / шпандакс. Трите джоба са облицовани с влагоустойчив материал, за да поддържат вашата електроника и най-важното суха.

Той има плъзгащ се velcro-сигурен джоб, достатъчно голям за големи смартфони, включително iPhone 6 Plus. Той има джоб с цип и джоб с вграден джоб. Предлага се в размери от P до XXL. Той има ергономичен разрез.

DBELT достатъчно лек, за да се носят над или под панталоните, шортите или полите. За пътуване и градски разходки, може да искате да го носите под дрехите си като колан за пари.

DBELT е създадена от Даниел Етиен (оттам и D в името), работеща майка с дълбоки връзки с модната индустрия. Работила е с Майкъл Рабиновиц, основател на луксозната линия за бельо Le Mystère, за да проектира DBELT. Те се стремят към шик аксесоар, който ще работи добре за тренировки.

Защо да носите DBELT

Големи мобилни телефони Проблем: Кой ходи или работи без своя мобилен телефон в днешно време? Но мобилните телефони стават все по-големи и по-големи, тъй като съчетават повече функции. Обикновените джобове на дрехите за тренировка не ги държат сигурно, без да скачат. По-големият джоб на DBELT решава този проблем. Имате добър достъп до устройството си, когато имате нужда да го навигирате, текста или да правите снимки. Но останалата част от времето е безопасно скрита, без да скачате, за да проследявате тренировката си с приложения, да слушате музика или да ви позволявате да приемате разговори "свободни ръце".

Без отскачане - Не насипни - Без изтриване: Елегантният колан няма да се спре на пътя на тренировката ви, а плоският дизайн ще ви предпази от износване, което можете да получите от колани и ремъци. Ключовете, телефонът и идентификаторът ви са прилепнали към тялото ви, независимо дали правите фитнес разходка или бягане, тренировка в салона или тренировка по танци.

Secure Essentials: Фитнес шкафчета, раници, флаш пакети и портмонета са цели за крадците и джебчиите.

Плоският DBELT е скрит. Носете джоба отпред и няма да се притеснявате. Тя е плоска и удобна, за да се носи под дрехите ви. Можете също така да го обърнете на обратната страна и да махнете малкия етикет, така че циповете вече са до тялото ви за допълнителна сигурност.

Най-долу в DBELT

DBELT работи за мен, както за 15 минути разходки, когато просто се нуждая от телефона и клавишите си, така и за ходене по дълги разходки, когато искам да запазя полезните неща в добавка към това, което нося в моя пакет за хидратация Camelbak. Също така е достатъчно широк, за да закрепи номера на състезанието за състезания.

Прегледах подобни неща и ето как те се сравняват:

FlipBelt : Няма джобове с цип, а вместо това е непрекъсната тръба с прорези. Предлага се в различни цветове. Работи добре, когато искам да нося повече неща, но е малко по-малко сигурно, тъй като джобовете не са с цип. Схлъзгащ се дизайн, вместо затваряне с велкро.

hipS-сестра : Има два джоба с цип и плъзгащ джоб. Предлага се в различни цветове. Купих една сестра Спаркъл с 13.1 в кристали за моите половин маратонски разходки. Схлъзгащ се дизайн, вместо затваряне с велкро.

Сайт на производителя на DBELT

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.