10-те най-добри слушалки и слушалки да купят за фитнес пеша през 2018 година

Дизайн за всеки вид ходене

Спортните слушалки и слушалките са проектирани да останат на място по време на енергични дейности. Те също така са проектирани така, че да се намокри от пот не е проблем.

Въпреки че е по-безопасно да изключите и да ходите, много пешеходци предпочитат да слушат музика, подкасти или аудиокниги, когато са на неблагодарна или сами ходене . Пешеходната музика може да ви помогне да поддържате темпото си по време на половин маратон, докато аудиокнигите и подкастите поддържат ума си ангажиран с тренировките. Ето и други функции, които трябва да имате предвид:

Monster има няколко дизайна на безжични Bluetooth слушалки и слушалки. Те ви позволяват да запазите смартфона си в джоб или опаковка. Можете да контролирате музиката си и да отговаряте на повиквания чрез Bluetooth и вграден микрофон. Недостатъкът е, че слушалките са по-тежки, така че трябва да експериментирате с различните им съвети, за да получите сигурна форма. Те притежават уши, устойчиви на пот.

Тези много евтини слушалки са чудесни за вашите разходки. Те имат пяна слушалки, които позволяват в повече околната звук за безопасност. Много други евтини слушалки имат изкуствена кожена слушалка, която излъчва прекалено много звук. Те са съвместими с носенето на слухови апарати. В Wage има над главата дизайн, който някои проходилки предпочитат (те могат да помогнат да си шапка на главата във вятъра). Те нямат контролер на силата на звука и не се сгъват. Като се има предвид цената, не е нужно да се притеснявате толкова много за разбиването им или за загубата им, просто купете нов чифт или запаси от екстри.

Тези слушалки имат вграден микрофон и контрол на силата на звука. Сгъваемите слушалки наистина остават в ушите ви, докато същевременно осигуряват достатъчен звук за безопасност. Те имат две функции, които държат кабела подреден - ушите се захващат заедно и има задържащ кабел върху главния кабел. Те са много леки и можете да ги държите удобни за използване по всяко време. Те идват в различни цветове.

Тези слушалки с Bluetooth са проектирани с лека, но сигурна лента за врата, подходяща за активни жени. Лента за врата е мека и гъвкава. Мекият дизайн на ушите е направен за безопасност, за да можете да знаете какво се случва около вас, докато слушате музика. Батерията продължава 11 часа при зареждане. Те са построени за ходене, бягане и фитнес упражнения.

RunPhones са слушалки, разположени във вътрешността на лентата за припокриване на пот. Поставете групата над ушите си и я носете удобно. Този дизайн позволява достатъчно шум в околната среда за безопасност и е удобен за слушане. Те са чудесен избор за разходки и писти на хладно време. Недостатъкът е, че слушалките не са перфектно позиционирани за най-добро качество на звука и нямат музикален контролер или функция за микрофон. Те идват както в жични, така и в безжични версии. Безжичната версия на Bluetooth има осем до 12 часа живот на батерията и се зарежда чрез микро-USB кабел. Когато бандата се поти, можете лесно да извадите слушалките, да ги измиете и да ги замените, след като ги изпиете.

Дизайнът на ухото за уши за уши може да ги предпази, особено ако не искате да ги носите толкова плътно, че не можете да чуете какво се случва около вас. Злокобните слушалки с алуминиеви винтове работят добре. Те са прости, нямат контрол на звука или микрофон. Проблемът може да бъде комфорт. Може да имате болка от дизайна на ушите, особено когато ги носите със слънчеви очила.

Върви напред и се потей или върви в дъжда. Не само, те са водоустойчиви, те също могат да се перат, за да можете да ги поддържате чисти. Те имат дизайн с отворено ухо, за да можете да чувате околните звуци за безопасност. Те имат едно-бутон микрофон / музикален контролер, който е водоустойчив. Слушалките се въртят така, че да можете да се поберат добре.

1 Bluetooth Voice Bluetooth Beanie се свързва с вашия смартфон чрез Bluetooth, така че няма никакви кабели. Моделът Beanie има вътрешни слушалки, които поставяте над ушите си, а не в ушите си. Можете да премахнете звуковите дискове, за да изперете чантата. Батерията трае от 6 до 8 часа при зареждане.

Тези забавни изкуствени кожени слушалки ще запазят ушите ви топли, докато слушате мелодии. Те са дизайн над главата, който може да ви помогне да запазите шапката си на място. На него има контролер за обем / песен / пауза, така че не е нужно да сваляте ръкавиците си, за да контролирате телефона си при ходене на зимни разстояния.

Слушалките за загряване на ухото от 180 ° са предназначени за комфорт при зимни разходки.
Тези украсени закачалки се предлагат в модели с вградени слушалки. Някои модели имат Bluetooth за безжична връзка с вашия смартфон, а други имат кабелен и музикален контролер и микрофон. Те са дизайн, който някои хора предпочитат. Bluetooth версията има осем часа живот на батерията. Те се сгъват за лесно съхранение. Ушите са изработени от 100% полиестер и могат да се перат на ръка.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .