Алтернативно оборудване за фитнес, за да направите своя домашна фитнес

Не всички фитнес оборудване са създадени равни, а компаниите пускат ново оборудване всяка година с надеждата, че потребителите ще купуват, купуват, купуват. Преди да скочите на следващата фитнес инфомерска банда, уверете се, че оборудването, което купувате, си заслужава разходите. Проверете следните прегледи на висококачествени алтернативни възможности за фитнес оборудване, които може да са достойни за вашата домашна фитнес зала и да маркирате тази страница за бъдещи допълнения.

1 - Crossrope претеглени скачащи въжени системи

Crossrope

Ако търсите евтин начин да изтласкате някои допълнителни кардио, без да инвестирате в голямо оборудване, Crossropes е начинът да отидете. За разлика от традиционното скачане, системите Crossrope имат претеглени въжета и сменяеми дръжки, така че да можете да превключвате между по-леки и по-тежки въжета, за да поддържате вашето рутинно интересно. Възможностите за тренировка са практически безкраен, тъй като можете да превключвате между ултравиолетови въжета или много тежки въжета "Titan" с три килограма, които практически гарантират, че ще горят горната част на тялото и ядрото, докато скачате. Опциите са полезни, когато правите интервални тренировки.

Самите системи на Crossrope не са толкова евтини, колкото типичното ви скок, но не можете да победите качеството им (и две години гаранция). Вашият най-добър залог е да изберете един от комплектите за скачане на въжето на компанията, всеки от които се предлага с минимум един комплект дръжки и две различно претеглени въжета. Например комплектът "Get Lean" идва с въже от 1/4 лири и 1/2 лира, а комплектът "Get Strong" идва с въже от 1 и 2 лири. Очаквайте да платите около $ 80 до $ 200 долара за един комплект, в зависимост от това какво включва комплектът. Можете също така да купите дръжки и въжета поотделно, ако искате да добавите към комплекта, който вече имате.

2 - Хиперсферна вибрационна масажна топка

Hyper

Когато вашият пяна валяк просто не го отрязва повече, че е време да помисли за надграждане на самостоятелно myofascial освобождаване инструменти, за да включите вибрираща опция като Hypersphere Massage Ball. Този продукт е малко по-голям от софтбол с диаметър 5 инча и разполага с три вибрационни настройки с висока интензивност, които са предназначени да помогнат за разцепването на фасциалните сраствания, които допринасят за мускулната болка и неподвижността. Сферичната форма е също така полезна, тъй като ви позволява да копаете в зони на глуте, ханша и ниско гърба, които са по-предизвикателни за прицелване с цилиндрична пяна.

Докато вибриращата топка определено върши добра работа, цената от 150 щ.д. означава, че трябва да се замислите два пъти, преди да изложите парите си. Ако се чувствате като вашият пяна валяк върши своята работа, няма нужда да харчите повече пари. Това означава, че ако сте спортист или ангажиран тренировъчен екип, който се е свил за известно време и вие просто не изпитвате същите предимства, които сте направили първоначално, вие сте добър кандидат за надграждане.

3 - Ауспус Traveler Suspension Trainer и комплект динамични ленти

Остър

Стандартните обувки за окачване със сигурност не са лоши, но ако сте човекът, който сериозно тренира тренировки, може да искате да инвестирате в пътешественик на Auster. Комплектът включва висококачествен, лесен за използване възглавник за окачване, който можете да настроите за секунди в парка или във фитнес залата, заедно с две демонтируеми динамични ленти, които осигуряват комбинирани 30-килограмова устойчивост и 7-фута разтегливост.

Заедно, обувките за окачване и лентите позволяват да се направи почти безкраен брой съпротивителни тренировки, насочени към всяка мускулна група. Например, можете да използвате системата за окачване, за да изпълнявате обърнати редове, за да ударите горната част на гърба или пика на окачването, за да насочите ядрото. Също така, можете да използвате съпротивителните ленти, за да извършвате упражнения като гръдни преси, дървени пържоли или сгъваеми ласки.

Системата също така е снабдена с удобна раница с вграден джоб за съхранение на телефона, идентификатора и ключовете. Това добавя практическа функционалност, която ви позволява да носите системата си на гърба си, докато сте в движение. Например, можете да носите раницата по време на бягане или пешеходни пътеки и когато откриете дърво със здрав и достъпен клон, можете да спрете и да закачите пътниците, за да се поберат в силна тренировка, без да се налага да се отправите към фитнес залата.

4 - Баланс на StrongBoard

Баланс на StrongBoard

Инструментите за трениране на баланса не са нови - вероятно сте използвали стабилизираща топка или BOSU Balance Trainer в даден момент или по друг - но когато сте готови за допълнително предизвикателство, можете да улучите нещата с една точка с Balance StrongBoard. Този инструмент за трениране на баланса разполага с платформа, разположена на върха на четири здрави пружини, които заедно въвеждат повече нестабилност, отколкото можете да намерите с други подобни продукти. И тъй като Balance StrongBoard разполага с платформа с добра разделителна способност, можете да извършвате упражнения отгоре и отдолу на тялото, включително наклон, наклон, клякам и трицепс, по безопасен и достъпен начин.

Уебсайтът на компанията предоставя много свободни ресурси за учене и извършване на ходове, но, разбира се, оборудването не е евтино. Едно табло ще ви струва около $ 300. Но ако живеете в Масачузетс, Уисконсин или Калифорния, може да сте в състояние да изпробвате продукта, като посетите група за упражнения от групата StrongBoard. Тъй като компанията продължава да расте, повече салони са длъжни да предлагат подобни класове.

5 - Съвременното движение за уелнес на работното място

Модерното движение

Трудно е да се побереш в тренировка по време на работа, но ако складираш офиса си с подходящото оборудване, не е толкова трудно, колкото си мислиш. Грънчарите и лентите за съпротива са чудесно място да започнете, но помислете за добавяне на функционални инструменти за фитнес към вашия репертоар, като M-Pad или Edge Board от Modern Movement.

Ако имате стоящо бюро, тренажорът за равновесие M-Pad осигурява платформа за колебания, която можете да застанете върху това накланяне и завъртане, изисквайки да включите сърцевината си, за да поддържате палубата стабилна. Когато е време за бърза почивка, можете да използвате безплатното приложение M-Trac, за да тествате баланса си с интерактивни игри и идеи за упражнения. Палубата е с нисък профил, лек и здрав, което я прави идеално допълнение към шкаф или стръмен офис.

Когато сте готови да направите нещо невъзможно, Edge Board ще отнеме известно време функционална фитнес. Бордът разполага със здрава платформа на върха на комплект ролки. С поставянето на ръцете или краката си на платформата и придвижване на платформата към и далеч от вас, докато правите упражнения като лапи, коремни пикове или навивки, въвеждате нестабилност на всяко движение, което изисква по-голямо ангажиране и контрол на сърцевината. Подобно на M-Pad, Edge Board работи с приложението M-Trac, което ви позволява да следвате предварително проектирани упражнения и тренировки, така че не е нужно да мислите за това какво да направите. По същество тя прави лесна работа в офиса (или у дома).

6 - Основна линия на Slackline Industries

Основна линия на Slackline Industries

Ако все още не сте се опитали да отслабнете, вие сте изчезнали. Намаляването е форма на балансирано обучение, което е малко подобно на балансиране на плътно прилепване, което отскача и се слива с всяка стъпка, която предприемате. С други думи, това е невероятно трудно. Но това също е невероятно забавно и възнаграждаващо, особено когато започнете да се справяте с подобрения.

Slackline Industries Base Line е линията, предназначена за начинаещи, която е с дължина 50 фута или 85 фута. Просто закачете линията между две здрави дървета (комплектът се доставя с предпазители на дървета и инструкции за правилното окачване на саклинката), щракайте я, докато се затегне, след което вижте дали можете да балансирате и да вървите през най-широкия 2 инчов шир ремъци.

Думата на мъдрите - отначало ще бъдете ужасно. Но с практика и концентрация ще се подобриш и имаш шанс, ще станеш пристрастен към тази практика. Една единична линия ще ви върне между $ 60 и $ 80, в зависимост от дължината на линията.

7 - Спортно колоездене на

Schwinn

Функционално, Schwinn Classic Cruiser, не е толкова различно от другите добре направени вертикални мотори за домашно кино. Тъкмо това е трудно да се отрече, че само дизайнът прави този велосипед изпъкнал в индустрията за фитнес оборудване. Работата с червени бои за бонбони, хромирана кормилна лента с опционални струнни тапи, ретро велосипед и регистрационен номер "Cruisin", придават на този мотоциклет кичозен забавен фактор, който ще бъде трудно да намерите на подобни продукти.

Но Classic Cruiser не е толкова стар, колкото изглежда. Всъщност той се предлага с таблетен държач, за да монтирате iPad или устройството си с Android и има Bluetooth-smart свързване, което ви позволява да проследите скоростта, разстоянието и калориите, изгорени чрез безплатното приложение Schwinn Classic Cruiser. Моторът е съвместим и с други популярни приложения за колоездене, като RideSocial, така че можете да се свържете с други потребители и практически да обиколите швейцарските Алпи или Южна Калифорния от комфорта на хола си.

В $ 800, това със сигурност не е най-скъпият велоергометър на пазара, но е лек, здрав, има невероятно удобна седалка (винаги е бонус в света на колоезденето) и се отличава с хубаво и гладко пътуване. Плюс това, просто да го гледаш е достатъчно, за да те успокои.

8 - Машината с нулев ход

Октан Фитнес

Ако сте на пазара за парче домашно кардио оборудване, може да искате да пропуснете неблагодарна или елипсовидна и да проверите Octane Fitness ' Zero Runner . Тази машина е проектирана така, че да имитира движението на движение без удара на удара, който се извършва на тротоара или неблагодарна. Незабавното движение се нуждае от малко привикване (всъщност не притискате земята с всяка стъпка, разбира се), но може да бъдете изненадани от дългосрочните му предимства. Например, можете да използвате устройството, за да подобрите форма на работа, като същевременно намалите риска от нараняване, което често идва с упражнения с голямо въздействие.