7-те трябва да имат летни текущи продукти, които да купят през 2018 г.

Тъй като температурата и влажността нарастват, е време да преосмислим текущите си дрехи и съоръжения. Пригответе се за горещо време, което тичате с тези трябва да имате лятна риза, къси панталони и други съоръжения.

Леки и бързосъхнещи, тези чорапи от Feetures са идеалните летни чорапи. Те са анатомично конструирани, използвайки своята патентована технология Sock-Lock, за да осигурят целенасочена поддръжка там, където е най-необходима. Чорапите се отличават с висока плътност, която осигурява точното количество защита в зоните с висок ток на петата и петата. Вашите чорапи остават на място и това перфектно прилягане означава, че краката ви остават удобни и без блистери .

Чорапите притежават iWick влакна, за да поддържат краката ви студени и сухи, както и безшевна зона на пръстите за още по-голяма защита от блистери. Те се предлагат в мъжки и дамски размери и в много различни цветове.

Пиенето на топла вода по време на гореща вода не е точно освежаващо. Но тази бутилка от CamelBak решава този проблем, защото е изолирана и всъщност поддържа водата ви хладна. Той също така разполага с торбичка за пренасяне на гориво, ключове или мобилен телефон (iPhone 6 е здрав, но може да се направи). Не е нужно да се забърквате, като сваляте капачката и я дърпате отворена. Просто наклонете бутилката с главата надолу и я стиснете.

Докато резервоарите могат да бъдат готини за лятна ваканция, добре е да имате някои опции с къси ръкави, които да ви осигурят защита от слънцето. За щастие, тази риза е изработена от ултра лека тъкан, която не е прекалено свиваема, за да останете готини. Бегачите обичат изгледа и комфорта на ласкавото прилягане на ризата. Предлага се в повече от десетки забавни цвята. Също така се отличава с технологията Champion steam с X-Temp (TM), така че тя изтласква пот и изсъхва по-бързо, докато топлината на тялото ви се покачва. Ако предпочитате да работите в ризи без ръкави, има без ръкави версия.

Защита на очите от слънцето е важно през цялата година, но особено през лятото. Много бегачи се кълнат в най-продаваните слънчеви очила " Джак" на Оукли. Те предлагат 100% UV защита, от която се нуждаете, и те също са удобни и леки. Имах моя от няколко години и те се държаха изключително добре.

Обичам да нося през лятото, защото те предлагат защита от слънце, но за разлика от шапките, те позволяват въздушен поток, така че главата ви да остане готина. Тези достъпни, леки козирки от Headsweats са идеални за лятно бягане, защото тениската потник абсорбира пот и не позволява на тичане в очите ви. Можете също така просто да ги хвърлите в перална машина с другите си дрехи след бягане. Те се предлагат в много различни цветове, включително бял, черен, оранжев, червен, розов, царски, флотски, лилав и сив.

Тези шорти от Under Armor са леки, без да се виждат и изсъхват много бързо. Меката талия е плоска еластична, вместо натрупана еластична, така че е удобна и изглежда чиста подметка. Съответната вградена антимикробна програма предлага допълнително покритие и безпроблемно представяне. Наблюдателите обичат също така, че шортите не се гърчат, качват се или падат, когато тичат.

Друга фантастична дамска риза с къси ръкави, тази от Under Armor е с подпис, изглаждане, супер мека тъкан UA Tech. Той съвпада перфектно с чифт къси шорти или capris. Устройството за подмладяване на UA подсилва потта, за да ви държи суха и лека, а технологията против мирис поддържа по-дълго освежително оборудване. Жените обичат лъскавия, ласкателен външен вид на дълбоката яка на V-образно гърло и по-тънка форма. Ризата се предлага в много различни живи цветове.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .